Látszólag csak a karrierjének, a színháznak szentelte az életét Eszenyi Enikő, aki a magánéletét mindig rendkívül óvta. Most azonban elárulta: bánja már, hogy soha nem született gyermeke.

Eszenyi Enikő egy szerepével kapcsolatosan árulta el, bánja, hogy soha nem született gyermeke. A Jóembert keresünk című színdarab főszerepét alakító 51 éves színésznő terhes asszonyt alakít a színpadon. Joshi Bharat arra kérdezett rá, hogy vajon mennyire nehéz várandós nőt játszani. 

Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Megélni kicsit nehezebb, mint eljátszani egy hastöméssel. Persze az ember ilyenkor próbálja azt átélni, hogy áldott állapotban van, de én szívesebben éltem volna át valóságosan" - árulta el a TV2 Mokka című műsorában a színésznő, akinek épp egy éve ért véget legutóbbi hosszú kapcsolata Kamondi Zoltán rendezővel.

Eszenyi Enikőt már főiskolásként is karrieristának titulálták, aki előbbre valónak tartotta a munkáját, mint a magánéletét. Talán épp ennek a céltudatosságnak köszönheti azt, hogy gyakorlatilag mindent elért a szakmájában, amit lehetett. Kossuth-díjas, ünnepelt színésznő, a Vígszínház vezetője, akit ráadásul a Megasztár műsorvezető székében is imádott a nagyközönség.

"A karrierista jelzőt gyakran negatív értelemben használják, főként nálunk, de én nem így gondolkodom róla. Magamról mégis inkább azt mondanám, hogy maximalista vagyok, nem tudom félvállról venni a feladataimat. Már gyermekként is ilyen voltam, és valószínűleg már ilyen is maradok" - vallotta két éve egy női magazinban. "De az is tény, hogy tudom, tőlem elvárják, ha benne vagyok valamiben, az jó legyen. Lehet, hogy volt az életemnek olyan szakasza, amikor nem volt aktuális a gyermekvállalás kérdése, de nem tudatosan alakítottam így a dolgokat. Most pedig már 51 éves vagyok."

 

Gyógyíthatatlan rákban szenved a népszerű énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121029-bernie-nolan-enekesno-rakos-gyogyithatatlan-betegsegben-szenved.html Rockzenésszel izzad a Megasztár győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20121026-ruzsa-magdi-kiss-endikowalsky-zeneszek-hotjogan-izzadnak.html 4 millió forint hűségdíjat kapott az RTL Klubtól Stohl Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20121029-stohl-andras-az-rtl-klub-sztarja-4-millio-forintot-kapott.html Apa lesz a népszerű magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20121029-ll-junior-magyar-zenesz-apa-lesz.html Leszakadt az Aréna pláza mennyezetehttp://www.life.hu/legykepben/20121028-leszakadt-az-arena-plaza-mennyezete-1.html