Alig egy hónapig tartott VV Fecó londoni álma. Fecó besokallt az állandó londoni esőtől, hazakészül.

Nem bírta sokáig a londoni klímát VV Fecó, aki hatalmas tervekkel indult neki a nagy kalandnak. "Itt mindig esik, ez nem semmi, nem kapok napfényt, már 3 hete be vagyok sápadva, rák megeszi Londont" - osztotta meg pár hét után első tapasztalatait a közösségi portálon.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"A jövő héten megyek haza, elég volt Londonból, jó kis túra volt, de ennyi, már alig várom, hogy otthon legyek a gyerekekkel.
Megyek hazafelé, elég volt Londonból. Magyarország az Magyar ország"
- írta. A Life.hu felhívta Fecó feleségét, Angélát, aki nem tudta megerősíteni férje hazaköltözési tervét. "Még minden lehet, semmi sincs eldöntve. Én sem tudom a részleteket és azt, hogy hogyan tervezi tovább a férjem" - nyilatkozta az asszony.

Megmutatta szexi kishúgát az X-Faktor nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/20121108-xfaktor-kocsis-tibi-kishuga-liza-nanasi-pal-kameraja-elott-pozolt.html Újabb kulisszatitkok derültek ki Komár temetésérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20121108-komar-laszlo-temetesere-titokban-erkezett-haza-masodik-hazassagabol-szarmazo-nagyfia.html Egymásnak ugrottak az X-Faktor mentoraihttp://www.life.hu/legykepben/20121108-xfaktor-keresztes-ildiko-vitatkozott-malek-miklossal-mentoraltja-lass-bea-kiesese.html