Késve érkezett Hajdú Péter könyvének sajtótájékoztatójára Bálint Antónia, aki egyenesen a gyámhivatalból ment az eseményre. Az egykori szépségkirálynőnek azért kellett a hivatalba járnia, mert kislánya apja, Földesi-Szabó László el akarta venni tőle a gyermekét, mostanra azonban végleg eldőlt, hogy Antóniánál marad Babika, hiszen édesapját múlt pénteken jogerősen hat év letöltendő börtönbüntetésre ítélték - tudta meg a Life.hu.


Egyenesen a gyámhivatalból és késve érkezett Hajdú Péter könyvének sajtótájékoztatójára Bálint Antónia, akinek azért kellett több alkalommal megjelennie a hivatalban, mert Földesi-Szabó László meg akarta szerezni a gyermekfelügyelet kizárólagos jogát. Az apát azonban múlt pénteken jogerősen hat évre elítélték milliárdos csempészet és sikkasztás vádjával, így a legutolsó alkalommal már csak Toncsi jelent meg a gyámhivatalban - tudta meg a Life.hu.

Fotó: TV2

"Nagyon megviselt, amikor az apja megpróbálta elvenni tőlem a gyermekemet, akit 5 éve én nevelek egyedül. Nem tértem magamhoz, amikor ez kiderült. Most talán véget ér a hercehurca és remélem, hogy az elmúlt rettenetes időszak után csak a gyerekemmel kell foglalkoznom" - árulta el Toncsi, aki az elmúlt időszakban a kislányába kapaszkodott. Szüksége is volt arra, hogy valamiből erőt merítsen, mert legutóbbi párkapcsolata is szomorú véget ért. "A legutolsó szakításom után néhány nap után talpra álltam. Nincs időm szomorkodni, hiszen a kislányomat minden nap el kell látnom, el kell őt tartanom" - mondta az egykori szépségkirálynő, akinek ugyan fix munkahelye nincs, de jelenleg is épp egy saját szépségverseny szervezésével foglalkozik.

"Nem törtek össze a történtek, mosolyogva folytatom az életemet. A férfiakkal szemben sem lettem bizalmatlanabb, nálam mindenki tiszta lappal indul, de jelenleg nincs senki az életemben"- árulta el Toncsi, akinek ugyan Hajdú Péterrel már semmilyen kapcsolata sincs, de feleségével, Sarka Katával nagyon jóban van, ezért is ment el a könyvbemutatóra.

A családja is gyenge énekesnek tartja Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/legykepben/20121121-zambo-krisztian-az-xfaktor-versenyzoje-zambo-jimmy-fia-csaladja-szerint.html Félelmetesen néz ki! Charlize Theron döbbenetesen megváltozotthttp://www.life.hu/legykepben/20121120-charlize-theron-amerikai-szineszno-rettenetesen-nez-ki.html Visszatért családjához a TV2 csalfa sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121121-janosi-david-a-joban-rosszban-sztarja-es-legerszki-krisztina-a.html Elárulta titkát! Gyermekre vágyik Anne Hathawayhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-anne-hathaway-amerikai-szineszno-a-nyomorultak-foszereploje-gyermekre-vagyik.html Cickókat villantott! Egy férfival és egy nővel is csókolózott a botrányhősnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-katie-price-amerikai-botranyhosno-melleket-villantott-es-novel-es-ferfival.html Fegyencedzéssel tökéletesíti alakját a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121116-baratok-kozt-gyebnar-csekka-szineszno-fegyenc-edzessel-tartja-karban-alakjat.html