Bizarr gyermekfelügyeleti perbe keveredett Jason Patric. A színész 10 évnyi párkapcsolat után, mivel nem tudta kifizetni az exét, ezért felajánlotta spermáit. Most azonban azt követeli, hogy részt vehessen gyermeke életében.

Bizarr gyermekfelügyeleti perbe keveredett Jason Patric, aki volt párjával, Danielle Schreiberrel szemben állt a bíróság elé. A közel 10 éves, zaklatott párkapcsolat végeztével, 2009-ben a színész nem tudott elég pénzt fizetni az asszonynak, de felajánlotta a spermáit. Azzal a feltétellel, hogy a nő semmiféle anyagi támogatást nem fog követelni és nem kürtöli világgá, hogy kitől van a kicsi. Most azonban fordult a kocka: a gyermek megszületése után Patric maga kezdte követelni a gyermekfelügyeleti jogok 50-50%-os megosztását, mert rájött, hogy részt szeretne venni a kicsi életében. Az anyuka azonban ebbe nem egyezett bele. A bíróság az édesanyának ítélte a gyermekfelügyeleti jogot, de lehetőséget biztosított az apának is a láthatásra. Az asszony azonban ezt is szeretné megtagadni Patrictól, így a harc várhatóan tovább folytatódik.

Forrás: AFP

Veszélyben volt a népszerű magyar énekesnő életehttp://www.life.hu/legykepben/20121129-lang-gyorgyi-magyar-enekesno-elete-veszelyben-volt-betortek-hozza.html Szörnyű tragédia érte a népszerű magyar sportolóthttp://www.life.hu/legykepben/20121129-meszaros-norbert-valogatott-labdarugo-focista-apja-meghalt.html Így tartja formában magát a közismert színészhttp://www.life.hu/legykepben/20121121-kulka-janos-onetelrajz-cimmel-szakacskonyvet-adott-ki-es-paleodietaval-tartja.html Hiába adott jótanácsokat versenyzőtársa Zámbó Krisztiánnakhttp://www.life.hu/legykepben/20121126-xfaktor-zambo-krisztiant-versenytarsa-olah-gergo-latta-el-jotanacsokkal.html Nicki Minaj elküldte melegebb éghajlatra az Aerosmith frontemberéthttp://www.life.hu/legykepben/20121128-nicki-minaj-amerikai-enekesno-steve-tyler-az-aerosmith-frontemberet-elkuldte.html