Spermáját adta, most felügyeleti jogot követel a színész

pereskedés bizarr spermadonor színész harc Jason Patric gyermekfelügyelet sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr gyermekfelügyeleti perbe keveredett Jason Patric. A színész 10 évnyi párkapcsolat után, mivel nem tudta kifizetni az exét, ezért felajánlotta spermáit. Most azonban azt követeli, hogy részt vehessen gyermeke életében.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Bizarr gyermekfelügyeleti perbe keveredett Jason Patric, aki volt párjával, Danielle Schreiberrel szemben állt a bíróság elé. A közel 10 éves, zaklatott párkapcsolat végeztével, 2009-ben a színész nem tudott elég pénzt fizetni az asszonynak, de felajánlotta a spermáit. Azzal a feltétellel, hogy a nő semmiféle anyagi támogatást nem fog követelni és nem kürtöli világgá, hogy kitől van a kicsi. Most azonban fordult a kocka: a gyermek megszületése után Patric maga kezdte követelni a gyermekfelügyeleti jogok 50-50%-os megosztását, mert rájött, hogy részt szeretne venni a kicsi életében. Az anyuka azonban ebbe nem egyezett bele. A bíróság az édesanyának ítélte a gyermekfelügyeleti jogot, de lehetőséget biztosított az apának is a láthatásra. Az asszony azonban ezt is szeretné megtagadni Patrictól, így a harc várhatóan tovább folytatódik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.