Életveszélyes versenyre készül Bitter Sándor. Végrendeletet írattak vele és dögcédulát rakatnak a nyakába, mielőtt elindul a Man-szigeti motorversenyen, a végzet hegyein, ahol már 138-an lelték halálukat - tudta meg a Life.hu.  A vakmerő Bitter már négyszer teljesítette a legek versenyét és most újra nekiáll saját utolsó rekordját megdönteni.

Bitter Sándor tudatában van annak, hogy életét kockáztatja, számára azonban ez a kihívás megéri a kockázatot. Sándor nem fél a haláltól. "Megszoktam már, hogy nagy kockázattal jár egy ilyen verseny, de mégsem gondolok a halálra. Nagy élvezetet jelent nekem ez a sport és büszkeséget érzek, ha teljesítem a kitűzött távokat"-, árulta el a verseny egyedüli magyar indulója, akit egyetlen dolog tud elkeseríteni. "Megrendít, ha egy társam hal meg. Nemrég elveszítettem egy sporttársamat, akivel sok közös élményem volt. Az ilyen események megviselnek"- árulta el Bitter Sándor. Annak ellenére, hogy az átlagosnál jóval kockázatosabb foglalkozása van, a sportoló mégis úgy érzi, hogy nyugodt szívvel alapíthatna családot. "A szüleim már nem élnek, viszont az élettársam évek óta mellettem áll és elfogadta az életformámat. Mivel nem a halálra készülök, ezért bátran vállalnék gyerekeket is abban a hitben, hogy fel tudom őket nevelni"-, mondta a sportoló, aki - ha összejön rá a szükséges anyagi keret- júniusban indul el a végzet hegyein, a  Man TT-n.

Forrás: Bitter Sándor

Szinte felismerhetetlen az ismert magyar humorista, annyira lefogyott!http://www.life.hu/legykepben/20121214-romokban-hever-a-hazassaga-es-szinte-felismerhetetlen-annyit-fogyott-nacsa.html Bereczki és Ganxsta Zolee együtt? Meglepő videó kering a neten róluk!http://www.life.hu/legykepben/20121214-bereczki-zoli-enekes-es-ganxsta-zolee-rapper-egyutt-enekel-egy.html Kelta újévet ünnepelt a VV sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121213-vv-vera-kelta-ujevet-unnepelt-uj-runakkal.html Családi titkot fecsegett ki Csobot Adélhttp://www.life.hu/legykepben/20121214-xfaktor-csobot-adel-csaladi-titkot-fecsegett-ki-a-mezeskalacs-receptjet.html