Apa lesz a ValóVilág sztárja!

baba Való Világ gyermekáldás celeb VV Béci sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apa lesz VV Béci. A ValóVilág frissen nősült sztárja maga tudatta az örömhírt közösségi oldalán egy fénykép segítségével - tudta meg a Life.hu.

Máris jön a baba VV Béciéknél! Ahogy azt a Life.hu is megírta, a ValóVilág egykori szereplője novemberben, mindössze egy hónappal a lánykérés után vette el feleségül kedvesét, Adriennt. Akkor még állította, hogy nem azért sietnek a házassággal, mert jön a gyerek. Tegnap azonban közösségi oldalán maga Béci osztotta meg az örömhírt, hogy jön a baba azzal, hogy befotózott egy könyvet, amelynek címe: "Apa leszek". Ezúton is gratulálunk az ifjú szülőknek!

VV Béci hivatalos Facebook oldala
VV Béci hivatalos Facebook oldala

Ezt a képet osztotta meg VV Béci a közösségi oldalán

Bódi Sylvi meztelen sellőként ajándékozta magát rajongóinakhttp://www.life.hu/legykepben/20130101-bodi-sylvi-2012-szilveszteri-ajandeka-egy-meztelen-foto-a-2013as.htmlCindy Crawford Hollywoodban itta le magát - Sztárok szilveszterehttp://www.life.hu/legykepben/20130101-igy-unnepeltek-a-2012-szilveszteret-es-2013-elso-orait-a.htmlAlekosz gavalléran megajándékozta barátnőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121231-alekosz-valosagshow-hos-karacsonyra-nagyvonaluan-megajandekozta-baratnojet-bettyt.htmlDévényi Tibor végleg egyedül maradthttp://www.life.hu/legykepben/20121231-devenyi-tibor-lemezlovastol-elkoltozott-a-nagyfia.htmlÚjra börtön vár Cinire? Állatok elől csalt el kétmillióthttp://www.life.hu/legykepben/20121231-zalatnay-sarolta-cini-enekesno-ujabb-csalasi-botranya.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.