Hivatalosan is nyilvánosságra hozták a Szombat esti láz szereplőinek névsorát, az RTL II felfedte az új évad zsűrijének, táncosainak és műsorvezetőinek hónapokig titokban tartott kilétét.

A korábbi szériákban jól megismert versenyző Keleti Andrea nem folytatja a versenyzést, a zsűriben kapott helyet Szirtes Tamás, Esztergályos Cecília, Tihanyi Ákos mellett. A haját időközben hosszúra megnövesztő Lilu mellett Csonka András vezeti a március elején kezdődő szombat esti szórakoztató műsort. Esztergályos Cecíliáról pedig egy egészen különleges összeállítás készült az Akkor és Most oldalra.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Kattints a képre, és nézd meg a Szombat Esti Láz versenyzőit is galériánkban!


A táncospárok:
Győrfi Pál, szóvivő - Práger Kitty
Dundika, modell - Mészáros Máté
Vastag Csaba, énekes - Máramarosi Tünde
Szilveszter gazda - Molnár Andrea
Istenes Bence, műsorvezető - Südi Iringó
Varga Izabella, színésznő - Cseh Szakáll Tibor
Bálint Antónia, egykori szépségkirálynő - Angyal András
Tóth Gabi, énekesnő - Markó Róbert

 

Bejelentette visszavonulását Ördög Nórahttp://www.life.hu/legykepben/20130128-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-bejelentette-visszavonulasat-a-szombat.html Elmarad az esküvője az Amerikai pite sztárjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130128-elmarad-az-eskuvoje-az-amerikai-pite-sztarjanak-seann-william-scottnak.html Nem marad ideje a szerelemre az énekesnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-gaspar-lacinak-a-nagy-duett-enekesenek-nem-marad-ideje-a.html