Balássy Betti még egy gyereket szeretne és a cél elérése érdekében még attól sem riad vissza, hogy szigorú diétába kezdjen.

Az énekesnő és férje Varga Feri gőzerővel dolgozik a második gyerekprojekten. Szeretnék, ha a tizenhat hónapos Rozinak jövőre kistestvére születne. Betti a cél érdekében kilencvennapos diétába kezdett, hogy méregtelenítse szervezetét, és ledobjon magáról pár kilót.

Fotó: TV2

"Nem érdekel, hány kiló vagyok, csak az, hogy jól érezzem magam a bőrömben. A terhességnél viszont óhatatlanul hízik az ember, és nem szeretném, ha a mostani súlyomhoz adódna hozzá. Rozit százkilósan szültem, és a hátam, lábam nagyon fájt már a végén" - árulta el fogyókúrájának okát Betti a Borsnak.

 

Mindenkit elvesztett maga körül a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130227-kutvolgyi-erzsebet-szineszno-mindenkit-elvesztett-maga-korul-o-pedig-boldog.html Kénytelen a háttérben folytatni a Voice énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130227-budi-szilard-a-voice-versenyzoje-tapsoltato-emberkent-folytatja.html Nem hajlandó érintkezni kollégáival Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/legykepben/20130227-jennifer-aniston-szineszno-nem-hajlando-a-kollegaival-ebedelni-legujabb-filmje.html Bodrogi Gyula előkóstoló letthttp://www.life.hu/legykepben/20130225-bodrogi-gyula-szinmuvesz-elokostolo-lett-fia-ettermeben.html Áramba nyúlt az ismert rádiós műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20130227-sebestyen-balazs-class-fm-musorvezetoje-rossz-gyerek-volt-rengeteg-baleset.html Lányakorú barátnője van Marc Anthonynakhttp://www.life.hu/legykepben/20130228-marc-anthony-enekes-es-chloe-green-cipotervezo-eloszor-mutatkoztak-a.html Plágiumbotrány A Dal döntője előtthttp://www.life.hu/legykepben/20130228-plagiumbotrany-radics-gigi-dalaval-kapcsolatban-a-dal-dontoje-elott.html Ez zsír! magazin 34. adás: Balássy Betty nem akar Tank Aranka lennihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121213-ez-zsir-magazin-34-adas-balassy-betty-nem-akar-tank.html Balássy Betty gyakran sírva fakadhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110314-a-varandos-balassy-betty-sokat-sir.html