Hiába reklámozta agyon magát Bálint Antónia, hiába tudósított élete minden mozzanatáról, a táncpróbákról, a nézők mégsem voltak tovább kíváncsiak rá, elsőként kellett távoznia a Szombat Esti Lázból. Ráadásul kiesésével a gázsija is elszállt.

Toncsi számára a kiesés azért is különösen fájdalmas, mert egyrészt azzal kellett szembesülnie, hogy az emberek nem szeretik és nem kíváncsiak rá, másrészt havi több százezer forint biztos keresettől esett el. Mint ahogy a Life.hu megtudta, a táncosok a két hét próbaidőszakra heti 300.000 forintot kaptak, amelyben benne volt az első adásra vonatkozó gázsijuk is. A folytatásban pedig több mint 100.000 forintot keresett volna adásonként.  

Forrás: [origo]

A rajongók, a nézők szavazhattak volna Antóniára, mégsem tették. Úgy tűnik, hogy az emberek ráuntak az egykori szépségkirálynő állandó szerepléseire, magánélete, kislánya édesapjával folytatott küzdelmének kiteregetett titkaira. A Szombat Esti Láz nézői jobban szerették nála az esetlen, darabos mozgású, szerethető Szilveszter gazdát, aki ráadásul egyáltalán nem tud táncolni.

A kiesése után órákig zokogó Toncsin köszörülte nyelvét a Morning show műsorvezetőcsapata is, akik szerint a kutya sem szavazott Toncsira. A kommentek között is találni éles kritikákat.
"Ha ebbe belehal, akkor ez volt élete legnagyobb pofonja? Talán nem belehalni kellene, hanem végiggondolni, miért is nem kaptak szavazatokat. Lehet, hogy a rajongók nem is annyira rajongók? Ha pedig ez így van, akkor el kellene gondolkodni azon, hogy miért nem szeretik önt annyira."

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Eljegyezte milliárdos pasija az ismert modellthttp://www.life.hu/legykepben/20130311-elle-macpherson-szupermodellt-eljegyezte-gazdag-milliardos-ingatlanmagnas-baratja-jeffrey-soffer.html Csúnyán lerészegedett az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130311-csunyan-bepialt-simon-cowell-teves-producer-az-xfactor-mentora-es.html Az autósok réme volt az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130306-ejjenappal-budapest-vezerkaraktere-joe-varga-miklos-kemenyen-beszolt-az-autosoknak.html