Schobert Norbi kislánya, Lara is elindult a TV2 gyermek tehetséggondozójában - tudta meg a Life.hu.

Schobert Lara is jelentkezett a csatorna áprilisban induló Az ének iskolája című új produkciójába, amely egy egyedülálló, énekes-tehetséggondozó műsor lesz. Annak ellenére, hogy a kislány nem jutott be a műsorba, Norbi nagyon büszke a teljesítményére.

TV2 press

Az ének iskolája címmel áprilisban műsor indul a TV2-n gyermekek főszereplésével. "Az én kicsi lányom! Képzettség nélkül a TV2 válogatóján. 3500-ból a 40-be jutott, de kiejtették. Én nagyon büszke vagyok rá, megkértem, hogy soha ne adja fel az álmait!" - írta a legnagyobb közösségi oldalra, ahol Lara produkcióját is megosztotta a követőivel Norbi.

Nézd meg Lara produkcióját itt:

Rubint Réka azt is elárulta, hogy Lara ezután énektanárnál képzi majd a hangját. "A mi kis csillagunk:) A TV2 tehetségkutatóján 3500-ból bekerült a 40-be, de a végső csapatba nem. Minden képzettség nélkül énekelt itt, azóta már jár énekelni. Azt mondta, amikor megtudta, hogy nem került be a műsorba: 'Anya, én soha nem adom fel!' Annyira büszke vagyok RÁ!!!" - írta a követőinek Réka.

Az igazi családi szórakozást ígérő műsorban olyan sztárok segítik az énekes palánták zenei fejlődését, mint az osztályfőnök-műsorvezető Friderikusz Sándor és a tanári kar: Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor.
A TV2-t is megkérdeztük, hogy mit szólnak Schobert Lara indulásához, a csatorna azonban nem kívánja kommentálni a történteket.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!
Dráma A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-szabo-gyozo-a-nagy-duett-sztarja-halott-baratjanak-enekelt.html Lilu igyekezett eltüntetni Tóth Gabi melleithttp://www.life.hu/legykepben/20130325-toth-gab-enekesnoi-melleit-a-szombat-esti-lazban-hol-anyukaja.html Elhunyt Schwarzenegger egykori testépítő mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20130325-elhunyt-joe-weider-a-testepites-elharcosa-arnold-schwarzeneger-egykori-testepito.html Csézy gyásza ellenére színpadra lépetthttp://www.life.hu/legykepben/20130325-csezy-otthagyta-a-nagy-duettet-megis-fellepett.html Rákóczi Feri felesége öltözteti A Nagy Duett versenyzőithttp://www.life.hu/legykepben/20130306-vajda-judit-rakoczi-ferenc-felesege-oltozteti-a-nagy-duett-sztarjait.html Jön a baba a Szombat Esti Láz táncosánálhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-a-szombat-esti-laz.html Bikiniben feszít Zimány Lindahttp://www.life.hu/legykepben/20130319-zimany-linda-bikinire-vetkozott-debreczeni-zita-kameraja-elott.html Felismerhetetlen Schobert Norbi kövér kisfiúként - Fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20130107-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-dobbenetesen-nezett-ki-kover-kisfiukent.html Schobert Lara kedvenc sportja a lovagláshttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121217-hogyan-vegyuk-ra-a-gyereket-a-sportolasra-rubint-reka-elarulja.html Megmenekült a halál torkából Schobert Norbihttp://www.life.hu/legykepben/20121228-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-megmenekult-a-halal-torkabol-otthonaban-labadozhat.html