Minden sztár attól retteg, hogy szembejön vele egyedinek titulált ruhája. Voksán Virágnak és Janicsák Vecának is szembesülnie kellett azzal, hogy mások is viselik extra öltözéküket.

Nem egyszerű olyan ruhát választani egy gálára, ami egyszerre feltűnő, szexis és egyedi. Nem véletlenül töltenek el sztárjaink hosszú órákat azzal, hogy megtalálják a megfelelő öltözéket egy puccos alkalomra. Voksán Virág hiába vett fel egy Amerikában vásárolt, még ott is különlegesnek számító darabot, egy vendég pont ilyet viselt a gálán, igaz, más színben.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Voksán Virág stílusát mások is magukénak érezték a Cometen

"Miamiban vettem ezt a fekete ruhát, amelynek a szoknyája strucctollból van. Eddig a szekrényemben állt, ez lesz az első alkalom, hogy felveszem. Egyedi és extrém, szép a dekoltázsa, de nem mutat meg túl sokat belőlem, és ízlésesen térdig ér" - mondta a gála előtt Virág, aki később döbbenten állapította meg, hogy egy vendégen pont ilyen ruha van.
"Megkérdeztem, hol vette, ő is Amerikában, de ő Kaliforniában. Remélem, rajtam jobban áll" - nevetett Virág a különös és ritka véletlenen.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Nem csak Veca, egy másik meghívott is ugyanolyan fehér ruhát viselt

Dopeman a Cometen ByeAlexért kampányolthttp://www.life.hu/legykepben/20130614-dopeman-magyar-rapper-a-cometen-byealex-magyar-enekes-mellett-kampanyolt.html Többször megszúrták a Comet sztárfellépőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130614-wiley-a-comet-sztarfellepoje-tobbszor-volt-tamadas-aldozata.html Különleges háziállatot tart a humoristahttp://www.life.hu/legykepben/20130611-ihos-jozsef-humorista-leghusegesebb-tarsa-egy-tyuk.html Alkalmatlannak találták Fridit műsorvezetőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130613-friderikusz-sandor-magyar-musorvezetot-alkalmatlannak-talalta-a-munkara-elso-fonoke.html Elhunyt a száguldás szerelmesehttp://www.life.hu/legykepben/20130614-jason-leffler-az-eszakamerikai-motorsport-autoversenyzoje-meghalt.html Itt vannak a VIVA Comet díjazottai!http://www.life.hu/legykepben/20130613-viva-comet-2013-nyertesei.html