Nem akart hároméves kisfiától külön élni, ezért lett öngyilkos az Indul a bakterház egykori főszereplője, aki a tragédia előtt több barátját  is felhívta és úgy beszélt velük, mintha búcsúzkodna.

Ahogy azt a Life.hu is megírta, a férfi szombaton reggel lett öngyilkos. Tette elkövetése előtt környezete érezte, hogy nincs jó lelkiállapotban. A család épp ezért azonnal jelezte eltűnését, a legrosszabbtól tartva, megmenteni azonban nem tudták.

Olvasztó Imre azért döntött a végzetes tett mellett, mert második felesége, Mariann pénteken bejelentette, hogy elválik. Közös gyermekük, a kis Bendegúz mindössze hároméves, és az apának nagyon szoros volt vele a kapcsolata. Nem akart a kicsitől külön élni, ezért döntött úgy, hogy eldobja az életét. Pénteken, távozása előtt több barátját is felhívta, akikkel úgy beszélt, mintha búcsúzkodna. "Imi nem akarta véglegessé tenni a válását, szeretett volna újra a feleségével élni, de ez nem sikerült" - mondta a Blikknek a család egyik ismerőse. Próbálták őt vigasztalni, de hiába. A férfi kiment a Fót és Csomád közti erdőszélre és öngyilkos lett. Tettét nem tervezte meg: először kipufogógázzal próbált meghalni, majd végül felakasztotta magát.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Helyszínelő rendőrök a Fót és Csomád közti erdőszélen

Olvasztó Imre intézetben nevelkedett fel, épp ezért élete legnagyobb sikerének azt érezte, hogy szép családja volt. Ezért nem viselte el, amikor második házassága is válságba jutott. 47 éves volt, négy gyermeke született.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!Palvin Barbara fiúsan öltözve fesztiválozotthttp://www.life.hu/legykepben/20130714-palvin-barbara-topmodell-stella-maxwellel-mulatott-a-balaton-soundon.html Meghalt egy fiatal a Balatonnálhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20130714-meghalt-egy-21-eves-belga-fiu-a-balaton-soundon.html Sátrastól dobták ki Puskás Petithttp://www.life.hu/legykepben/20130714-puskas-peti-szineszt-kidobtak-satraval-egyutt-egy-kertbol.html Halálos lövöldözés volt Várpalotánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20130714-halalos-lovoldozes-volt-varpalotan.html