Nagyfia lett Győrfi Pál bulipartnere

buli Sziget Fesztivál Győrfi Pál mentős Sziget 2013 szóvivő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyfiával, a 17 éves Danival fotózta le kollégánk Győrfi Pált a Sziget VIP részlegében. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője szinte baráti kapcsolatot ápol a kamasszal - tudta meg a Life.hu.

Kihasználja az utolsó éveket Győrfi Pál, amikor nagyfia nemcsak a haverjaival, hanem néha vele is hajlandó bulizni. Az együtt töltött idő mindkettőjük számára egy kaland, hisz apa és fia igazán egy húron pendülnek. Egyszerre forog a fejük bizonyos pillanatokban, és mindketten ugyanazt a véleményt alkotják egy-egy koncertről.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Mivel hétvégi apukája voltam Daninak, úgy érzem, hogy kezdettől fogva baráti kapcsolat alakult ki közöttünk. Mindig nagy kaland volt az együtt töltött idő, amikor nálam aludt, megvoltak a sajátos szertartásaink, a pizzázás, a tévézés. Dani felnőtté válásának útján is megmaradt ez a jó kapcsolat. Kicsit másképp nézzük együtt a világot. Mindketten akartunk 'szigetelni', ő a második alkalommal jött ki velem, én meg évek óta visszajárok. Az egyik haverja is velünk tartott, néhány órára egyedül is elengedtem őket, ezt pedig különösen élvezték. Érdekes, hogy a fesztiválok elején még nem vágytam ide, előítélet volt bennem, hogy mocsok van és részegek a fiatalok. Idővel meggyőződtem róla, hogy ez sokszínű, szórakoztató program, különleges feelinggel" - mesélte Győrfi, aki nemrég kettesben utazott Danival a török tengerpartra."A harmadik gyermekünkkel várandós feleségemmel és a picikkel egy hónappal korábban voltam nyaralni. Megbeszéltük Adrival, hogy Danival is eltöltök egy hetet, kihasználva, hogy még eljön velem" - tette hozzá a mentős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.