Nagyfiával, a 17 éves Danival fotózta le kollégánk Győrfi Pált a Sziget VIP részlegében. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője szinte baráti kapcsolatot ápol a kamasszal - tudta meg a Life.hu.

Kihasználja az utolsó éveket Győrfi Pál, amikor nagyfia nemcsak a haverjaival, hanem néha vele is hajlandó bulizni. Az együtt töltött idő mindkettőjük számára egy kaland, hisz apa és fia igazán egy húron pendülnek. Egyszerre forog a fejük bizonyos pillanatokban, és mindketten ugyanazt a véleményt alkotják egy-egy koncertről.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Mivel hétvégi apukája voltam Daninak, úgy érzem, hogy kezdettől fogva baráti kapcsolat alakult ki közöttünk. Mindig nagy kaland volt az együtt töltött idő, amikor nálam aludt, megvoltak a sajátos szertartásaink, a pizzázás, a tévézés. Dani felnőtté válásának útján is megmaradt ez a jó kapcsolat. Kicsit másképp nézzük együtt a világot. Mindketten akartunk 'szigetelni', ő a második alkalommal jött ki velem, én meg évek óta visszajárok. Az egyik haverja is velünk tartott, néhány órára egyedül is elengedtem őket, ezt pedig különösen élvezték. Érdekes, hogy a fesztiválok elején még nem vágytam ide, előítélet volt bennem, hogy mocsok van és részegek a fiatalok. Idővel meggyőződtem róla, hogy ez sokszínű, szórakoztató program, különleges feelinggel" - mesélte Győrfi, aki nemrég kettesben utazott Danival a török tengerpartra."A  harmadik gyermekünkkel várandós feleségemmel és a picikkel egy hónappal korábban voltam nyaralni. Megbeszéltük Adrival, hogy Danival is eltöltök egy hetet, kihasználva, hogy még eljön velem" - tette hozzá a mentős.

Lola furcsán vallott szerelmet egy énekesnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130809-lola-es-czutor-zoltan-jelelve-vallottak-egymasnak-szerelmet-a-sziget.html Meghalt a veterán hollywoodi színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130809-karen-black-hollywoodi-szineszno-74-eves-koraban-meghalt-los-angelesben.html Újabb bronzérem a vívó vb-nhttp://www.life.hu/legykepben/20130809-szasz-emese-bronzermet-szerzett-a-budapesti-vivovilagbajnoksag-noi-parbajtor-versenyeben.html Világsztárokkal teniszezget az egykori Nagy Őhttp://www.life.hu/legykepben/20130808-noszaly-sandor-az-egykor-nagy-o-vilagsztarokkal-teniszezget.html Szólóban folytatja Dér Henihttp://www.life.hu/legykepben/20130808-der-heni-enekesno-kivalik-a-sugarloaf-egyuttesbol-es-szoloban-folytatja.html Halála után kirabolták James Gandolfinithttp://www.life.hu/legykepben/20130808-james-gandolfini-szineszt-halala-utan-nem-sokkal-kirabolhattak.html Mi az igazság Szellő gyerekeinek ügyében?http://www.life.hu/legykepben/20130808-szello-istvanrol-leranja-a-leplet.html