Győzikének nem kell börtönbe vonulnia.

Jogerős az ítélet Gáspár Győző showman és Gáspár Bea nagy port kavart adócsalási ügyében - adta hírül az Origo. A médiavállalkozót két rendbeli adócsalás bűntette és annak bűnsegédletével, csalással, valamint folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítással vádolták.

Fotó: TV2

A másodfokon történő ítélethozatal során a bíró elutasította az ügyészség súlyosbításra vonatkozó indítványát, és jogerős ítéletben felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki a vádlottakra. Gáspár Győző büntetése egy év nyolc hónap, Gáspár Bea egy év hat hónap börtönbüntetést kapott, amelyet mindkét vádlottnál három évre felfüggesztettek.

Időközben a vállalkozó televíziós személyiség 22 milliós adótartozásának egy részét már megfizette, de még mindig 8 millió forinttal tartozik, felesége az adócsalás teljes összegével, 12 millió forinttal továbbra is adós az államnak.

Hihetetlenül lefogyott Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/legykepben/20130822-gaspar-gyozo-magyar-celeb-hihetetlenul-lefogyott.html Pánikrohamok gyötrik Gáspár Győzőthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120712-panikrohamok-gyotrik-gaspar-gyozot-1.html Műfogat kap Gáspár Beahttp://www.life.hu/legykepben/20130924-a-tv2-mr-es-mrseben-es-az-edes-eletben-balhezott.html Újra vetkőzik Gáspár Beahttp://www.life.hu/legykepben/20130916-gaspar-bea-gyozike-felesege-ismet-levetkozik-a-nyuszis-magazinnak.html