Gáspár Győző tartozás másodfokú ítélet Balassagyarmat Budapest adócsalás magánokirat-hamisítás felfüggesztett börtön Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzikének nem kell börtönbe vonulnia.

Jogerős az ítélet Gáspár Győző showman és Gáspár Bea nagy port kavart adócsalási ügyében - adta hírül az Origo. A médiavállalkozót két rendbeli adócsalás bűntette és annak bűnsegédletével, csalással, valamint folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítással vádolták.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A másodfokon történő ítélethozatal során a bíró elutasította az ügyészség súlyosbításra vonatkozó indítványát, és jogerős ítéletben felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki a vádlottakra. Gáspár Győző büntetése egy év nyolc hónap, Gáspár Bea egy év hat hónap börtönbüntetést kapott, amelyet mindkét vádlottnál három évre felfüggesztettek.

Időközben a vállalkozó televíziós személyiség 22 milliós adótartozásának egy részét már megfizette, de még mindig 8 millió forinttal tartozik, felesége az adócsalás teljes összegével, 12 millió forinttal továbbra is adós az államnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.