Kökény Attila családi titkot fedett fel a TV2 Mr. és Mrs. csütörtöki adásában. Nem kettesben alszanak Arankával, hárman osztják meg a hitvesi ágyat.

Hiába küzd már évek óta Kökény Attila, hogy feleségével, Arankával végre kettesben tölthessen el egy éjszakát. Legkisebb gyermekük, Lali, még mindig velük alszik egy ágyban, pedig már 7 éves.

TV2 press
Attila feleségével, Arankával

"Mindent megtettünk már, hogy Lali ne velünk aludjon. Két ágyat is vettünk neki, egy a gyerekszobában áll, a másikat beraktuk a hálószobánkba. Hiába, befészkeli magát a mi ágyunkba. Pedig valamelyik nap már mondta, hogy a nagyfiúval alszik, de végül nálunk kötött ki. Engem ez nem zavar, nem idegesít, szeretek vele aludni. Ha össze akarunk bújni Arankával, akkor meg kell várni, amíg elalszik, utána áttesszük a saját ágyába. Ha mégis felébred, akkor visszabújik hozzánk, így ugrik a romantika. Az biztos, hogy 18 évesen már nem engedjük be mellénk az ágyba, szerintem pár hónap múlva kinövi ezt a rossz szokását, ugyanis most ment iskolába" - bizakodik Kökény Attila, a Megasztár 5 második helyezettje.

Droggal kábíthatták el Mészáros Árpád Zsoltothttp://www.life.hu/legykepben/20131017-meszaros-arpad-zsoltot-az-operettszinhaz-muveszet-partidroggal-kabitottak-el.html Megmutatta kisfiát Kovács Ágihttp://www.life.hu/legykepben/20131016-kovacs-agi-uszono-megmutatta-kisfiat-gabor-dominikot-a-supertv2.html Csonka Pici megvált kultikus ruhadarabjátólhttp://www.life.hu/legykepben/20131017-csonka-pici-megvalt-kultikus-ruhazatatol-egy-piros-zakotol-amit-a.html Megfenyegették Sebestyén Balázsthttp://www.life.hu/legykepben/20131017-sebestyen-balazs-musorvezetot-megfenyegette-dietz-gusztav-dzsudzsucubajnok-ketrecharcos.html