Szinte egyenesen a reptérről ment a stúdióba felkészíteni Szandit a Sztárban sztár pénteki adására Csepregi Éva, aki éppen Amerikából érkezett haza – tudta meg a Life.hu.

Huszonöt éves barátság köti össze Szandit és Csepregi Évát. Szandi a Neoton egyik örökzöld slágerét  fogja énekelni az együttes zenészeinek kíséretében.

„Meglepett, hogy Szandi mennyire felkészült és mennyi mindent tud rólam. Elárulta, hogy jól lehet engem utánozni, pedig én mindig úgy gondoltam, hogy nem egyszerű, amit a színpadon csinálok. Csak azt lehet utánozni, akinek van egyénisége, ezek szerint ez nekem az elmúlt 40 év alatt kialakult. Érdekes érzés megtapasztalni, hogy kívülről hogyan látnak engem. Szerencsére olyan dalt választottak, amiben a rockos manírokat, a mikrofondobálást is meg lehet csinálni" – osztotta meg velünk a nemrég 59. születésnapját ünneplő Csepregi Éva, akinek fiatalkori énjéhez külsőleg is nagyon hasonlít Szandi a szőke parókában.

Forrás: TV2

 

„Amikor Szandi férje, Csabi átküldte a képet és mutattam a fiamnak, Dávidnak, felkiáltott: úristen, ez te vagy! Valószínűleg sikerült majd neki az én hangomon énekelni, ugyanis csodákra képes. Már kiskorában is igazi utánzó-virtuóz volt" - mesélte lelkesen Éva, aki alig várja a péntek esti adást.