Az énekesnő kézen fogva jelent meg egy impozáns partin Kerényi Miklós Máté oldalán. A Life.hu kérdésére nem tagadták, hogy rendeződött a kapcsolatuk és egy párt alkotnak.

Nyáron többször felröppentek a hírek, miszerint Enikő és Máté összemelegedtek. Először azzal gyanúsították Mátét, hogy tönkrement kapcsolata után Enikőnél keres vigaszt. Az X-Faktorból megismert énekesnő ekkor még tagadta, hogy szerelmi szálak fűznék a színészhez. A Hot! magazin kedd esti partiján a pár már kéz a kézben jelent meg és buja pillantásokat vetettek egymásra. Az esti programra Máté édesapja, Kerényi Miklós Gábor, a Budapesti Operettszínház igazgatója is a fiatalokkal érkezett. A képek tanúsága szerint a főrendező imádja fia választottját.

"Nem tagadjuk, hogy együtt vagyunk. Igaz, hogy nyáron voltak megingások, de most kijelenthetjük, hogy boldogság van" - mesélte Enikő, akinek szavait hallva Máté sokatmondóan mosolygott. "A Ghost című musicalben szerelmespárt alakítunk. Az érzelmek pedig nem érnek véget a színpadon" - magyarázta Enikő, aki apósjelöltjének hatalmas homlokcsókkal köszönte meg, hogy velük tartott a partira.

Muri Enikő és Kerényi Miklós GáborFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Enikő mély és érzékeny lány. Egy jó rendező örül, amikor ilyen színésszel dolgozhat, egy jó apa pedig örül, ha ilyen nő mellett boldognak látja a fiát" - ecsetelte az igazgató, aki nem lát abban kivetnivalót, ha két színész egymásba szeret. "A színészpárok akkor működnek jól, ha motiválják egymást, amikor pedig vége a kapcsolatnak, jön a harc" - magyarázta Kerényi Miklós Gábor.