színész Paul Walker Halálos iramban meghalt autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat délután elhunyt Paul Walker, a Halálos iramban című filmek sztárja. A színész autóbalesetet szenvedett. Az autót a barátja vezette. Egyikük sem élte túl a balesetet.

A színész és barátja egy jótékonysági rendezvényen vett részt a baleset előtt, az autóshow bevételét a Fülöp-szigeteki tájfun áldozatainak megsegítésére ajánlották fel. Paul Walker 2010 januárjában alapította Reach Out Worldwide elnevezésű jótékonysági szervezetét, amely a természeti katasztrófák károsultjainak nyújt segítséget. Autójuk - egyelőre nem tudni, miért - egy út melletti fának csapódott majd kigyulladt. Amikor a tűzoltók a helyszínre érkeztek, az autó lángokban állt. A két áldozat az autóban égett. Paul Walker 40 éves volt.

Nézz még több képet a sármos színészről galériánkban! Forrás: AFP

Paul Walker a Halálos iramban című filmmel vált ismertté Vin Diesel mellett. A film hetedik részét 2014-ben mutatják be. A színésznek egykori barátnőjétől született egy lánya, Meadow Rain, aki már 15 éves.

A színész egy rajongója épp elhajtott a kigyulladt autó mellett. Videóra vették, amit láttak:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.