Már több mint egy éve babázik Dombóvári Vanda, akinek kisfia most töltötte be a 14. hónapot.

Gyermeke mellett újra felfedezi a világ apró csodáit Dombóvári Vanda, aki igyekszik minden percét kisfiával tölteni - tudta meg a Life.hu.

Life.hu

"A kisfiam számomra egy 14 hónapos csoda, végtelenül jó természetű kisgyerek. Egyévesen már elindult, azóta mindenfelé megyünk. Mellette újból gyermekként nézek én is mindenre, felfedeztem az élet apróságait, a világot. Rácsodálkozom arra, hogy egy cica milyen ügyesen mászik fel a fára, vagy a varjak hogyan szednek szét egy darab élelmet. A gyerekszülés előtt azt gondoltam, hogy tökéletes és teljes az életem úgy, ahogy van, a falmászással, a barátokkal, és nem is lehet jobb. Dehogynem, százszor jobb lett! Az lett az örömöm, hogy főzhetek, hogy én mutatom meg a világot egy kislegénynek, egy kis személyiség kinyílásának a részese vagyok. Azóta nem vágyom a csillogó partikra, a nagy kirándulásokra, csak olyan kalandokra, amit Gergővel együtt élhetek meg. Havi pár alkalommal konferálok vagy műsort vezetek, de csak néhány este, hogy ne legyek túl sokat távol tőle, és erre szüksége is van az embernek" - mesélte Vanda, aki a frizuráján is változtatott.

A hajamat pár hónapja vágattam le, szeretem az aszimmetriát és amúgy meg praktikus a rövid haj kezelése. Nem kell ezzel is időt elvennem a kisfiamtól."