A Life.hu sorra vette, kiknek sikerült ebben az évben az ismeretlenségből a sztárvilágba emelkedniük.

1. X-Faktor
Az X-Faktor 2013-as évadának nyertese Danics Dóra lett, aki ezzel történelmet írt, hiszen lánynak még nem sikerült győznie a hazai szériában. Ezidáig. Jár az elismerés a második helyezett ByTheWay-nek is, akik bár ezüstérmesek lettek, egy ország jegyezte meg a nevüket, és rengeteg rajongót szereztek maguknak.

Danics DóraFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

2. A Dal: ByeAlex
ByeAlex a legkülönlegesebb karakter, akit ebben az évben felfedezett magának a zenei élet. Alex februárban sokak megdöbbenésére megnyerte a Dal című versenytés ezzel kijutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjére, ahol a 10. helyen végzett. Sőt, 2014-ben a magyarországi eurovíziós dalválasztó show digitális kommentátora lesz. Alex a sikerektől nem szállt el. Ugyanaz a filozofikus alkat maradt, aki a verseny előtt volt és ha úgy tartja kedve, interjú helyett a bazilikába megy

ByeAlexFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

3. Éjjel-nappal Budapest: Lali, Joe, Anikó

Az RTL Klub év elején új sorozatot indított, így megismerhettük a bolondos Lalit, aki pillanatok alatt a nézők kedvence lett. A macsó Joe-t,  akinek a rendőrökkel is meggyűlt a baja. Nádai Anikó pedig maga mögött hagyta a ValóVilágot és új szerepében remekül megállja a helyét. A közös albérletben lakó fiatalok hetente szolgálnak új hírekkel és borzolják a kedélyeket.

LaliFotó: RTL Klub/Sajtóklub

4. Az ének iskolája: Farkas Zsoltika, Bari Lacika

Az ének iskolájában, a TV2 gyermek-tehetséggondozó műsorában, sok cuki csemete mutathatta meg nekünk a tehetségét. A műsort Farkas Zsoltika nyerte, akinek tanárnőjét, Szandit is sikerült megríkatnia. A mi kedvencünk Bari Lacika volt, aki csodálatos hangjával elvarázsolt minket.

Farkas ZsoltiForrás: TV2

5. A címlaplány: Elbert Alexa

A Viasat 3-on futó modellkereső show-t Elbert Alexa nyerte, aki a műsor után vérre és könnyre számíthatott. Alexáról nemrég a Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál készített szexi képeket.  Ez pedig bizonyítja, a műsor után valóban sikerült a modellkarrier a lánynak.

Elbert AlexaFotó: Hámori Zsófi/Life.hu

6. A macsó: Berki Krisztián

A sportoló először azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy rendre váltogatta celeb barátnőit.  Majd az Édes élet című műsorban ő maga is celebbé avanzsált. A nézők imádják évelődését párjával, Pamelával. A sorozatból pedig első gyermekének születését is nyomon követhettük

Berki KrisztiánForrás: Facebook/Berki Krisztián

7. Szépségkirálynők

A Barátok köztből megismert R. Kárpáti Péter lánya, Kárpáti Rebeka szép karriert futott be azzal, hogy megnyerte a Miss Universe Hungary címet. Édesapja büszke volt csinos lányára, aki a moszkvai Miss Universe 2013 döntőjéről Vajnáék magángépével utazott haza.  Tímár Brigittát bár a színfalak mögött koronázták meg, így is nagyon örült annak, hogy Kocsis Korinna helyett  ő vehette át a koronát. A Miss World Hungary 2013 cím tulajdonosa pedig Rákosi Annamária lett,  aki áttetsző ruhával készült a világdöntőre, amit számos botrány övezett

Kárpáti RebekaFotó: Laborci Judit

8. Sztárban sztár: Heincz Gábor "Biga"

Biga 2012-ben az Eurovíziós Dalfesztivál finálé mezőnyében mutatkozott be először, akiről akkor még nem derült ki, mekkora tehetség rejlik benne. Idén azonban az Sztárban sztár című műsorban kinőtte magát az énekes, és egészen a döntőig menetelt. Bár a műsort Bereczki Zoltán nyerte meg, azért Biga nevét is megjegyeztük magunknak. 

Heincz Gábor "Biga"Forrás: Facebook/ Heincz Gábor (Biga) Official

9. Édes élet: Cinthya Dictator

Varga Viktor barátnője az Édes élet című műsorban, extravagáns barátja oldalán vált ismertté.  A lány a forgatások közben tudta meg, hogy rákbetegségben szenved, és a kamerák előtt zajlott harca a kórral. Azóta kiderült, a gyanús csomók bár rosszindulatúak Cinthya nyakában,  sugárkezeléssel visszaállítható az egészsége. A viszontagságos hónapok után Viktor a műsorban a jég hátán megkérte szerelme kezét, aki azonnal igent mondott. 

Cinthya DictatorForrás: Tv2