Rúzsa Magdi Csiszár Jenő Eurovíziós Dalfesztivál zsűri Rákay Philip ByeAlex Kovács Kati A Dal kommentátor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákay Philip, Csiszár Jenő, Kovács Kati és Rúzsa Magdi is helyet kap a válogató showműsor zsűri székében. ByeAlexre pedig fura feladatot osztottak.

Több mint 200 nevezés érkezett a 2014-es Eurovíziós dalválasztó show-ra, A Dalra. A tíztagú előzsűri a héten hallgatja végig a felvételeket, az elődöntőkbe jutó 30 dalt a jövő héten ismertetik – számol be az MTI. Február 22-én dől majd el, ki képviseli Magyarországot a májusi Eurovíziós Dalfesztiválon Koppenhágában. A Dal zsűrijében Rákay Philip, Csiszár Jenő, Kovács Kati és Rúzsa Magdi szerepel.

A Dal 2014-es zsűrije Forrás: Facebook/ByeAlex

A Dal műsorvezető párosa ismét Novodomszky Éva és Gundel Takács Gábor lesz, a backstage-ben pedig Rátonyi Krisztina és Harsányi Levente kérdezi majd az előadókat. Az idei magyar győztes, ByeAlex, aki a malmői versenyen 10. lett, különleges feladatot kap: digitális kommentátor lesz, akinek az adáson kívül is tartania kell a kapcsolatot a nézőkkel. Az új frizurával hódító Alex az alábbi videóban meséli el, pontosan mit takar a szerep, amit ráosztottak:

György herceg lett 2013 legérdekesebb emberehttp://www.life.hu/szorakozz/20131203-gyorgy-brit-kiralyi-herceg-lett-2013-legerdekesebb-embere-barbara-walters-listajan.htmlIlyen szuperképességet szeretne Beyoncéhttp://www.life.hu/szorakozz/20131203-beyonce-amerikai-enekesno-chris-hemsworth-ausztral-szinesz-brad-pitt-amerikai-szinesz.htmlRita Ora is játszik A szürke ötven árnyalatábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131203-rita-ora-brit-enekesno-jatssza-christian-grey-hugat-a-szurke-otven-arnyalata-filmadaptaciojaban.htmlPénisszel kíván boldog karácsonyt Miley Cyrushttp://www.life.hu/szorakozz/20131202-miley-cyrus-amerikai-enekesno-penisszel-kivan-boldog-karacsonyt-egy-brit-magazin-reklamfilmjeben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.