Ismét áll a bál Cristofelnél, a ValóVilág egykori játékosánál. A volt villalakó nemrég boldogan számolt be arról, hogy apa lesz, de könnyen előfordulhat, hogy gyermeke érkezésének már csak egymagában örülhet. Párja, Vivien ugyanis szakított vele, mert azt gondolja, a férfi megcsalta őt.

Néhány hónapja arról írtunk, hogy Cristofel megütötte 27 éves barátnőjét, nem sokkal később arról adhattunk hírt, hogy Vivien gyermeket vár. A pár kapcsolata továbbra is inkább viharos, mint kiegyensúlyozott: Vivien azt gondolja, a férfi hazudott neki és megcsalta őt.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Ezeket a kismama sokkal nehezebben viseli, mint a verést, "mert a fizikai fájdalmak hamarabb múlnak és elmúlnak, de amit az ember egy másik ember szívén és lelkén ejt azok sosem, azok maradandóak" - idézte a lányt a Blikk. A közösségi oldalra kitett üzenet ezzel nem ért véget. Vivien így folytatta: "fogadd el azt hogy most nincs bocsánat, sajnálom, hogy megismertem egy ilyen hálátlan és hazug embert, mint amilyen te vagy, de a sors egyszer úgyis mindent visszaad."