terhesség párkapcsolat megcsalás hazugság VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét áll a bál Cristofelnél, a ValóVilág egykori játékosánál. A volt villalakó nemrég boldogan számolt be arról, hogy apa lesz, de könnyen előfordulhat, hogy gyermeke érkezésének már csak egymagában örülhet. Párja, Vivien ugyanis szakított vele, mert azt gondolja, a férfi megcsalta őt.

Néhány hónapja arról írtunk, hogy Cristofel megütötte 27 éves barátnőjét, nem sokkal később arról adhattunk hírt, hogy Vivien gyermeket vár. A pár kapcsolata továbbra is inkább viharos, mint kiegyensúlyozott: Vivien azt gondolja, a férfi hazudott neki és megcsalta őt.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Ezeket a kismama sokkal nehezebben viseli, mint a verést, "mert a fizikai fájdalmak hamarabb múlnak és elmúlnak, de amit az ember egy másik ember szívén és lelkén ejt azok sosem, azok maradandóak" - idézte a lányt a Blikk. A közösségi oldalra kitett üzenet ezzel nem ért véget. Vivien így folytatta: "fogadd el azt hogy most nincs bocsánat, sajnálom, hogy megismertem egy ilyen hálátlan és hazug embert, mint amilyen te vagy, de a sors egyszer úgyis mindent visszaad."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.