Modellnek áll Bozsek Márk?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
modell X-Faktor Bozsek Márk színész Barátok közt casting énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ismeretlen barna hajú lánnyal kávézott Bozsek Márk. De vajon ki ő?

Márkékat a Blikk olvasó-riportere kapta lencsevégre, és azt mesélte, hogy a fiatal színész-énekes és a lány egymással szemben ültek és halkal beszélgettek. Nagyon úgy tűnt a számára, mintha épp egy első randit látna - a pár körül szinte vibrált a levegő. Márk elárulta, ki is a titokzatos lány, akivel együtt látták.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Üzleti, vagyis inkább munkaügyben találkoztunk, aznap ismertem meg a lányt, aki, elismerem, nagyon csinos teremtés. Egy castingügynökségnél dolgozik mint szervező. Castingokat szervez, és hasonló feladatokat lát el. Azért ültünk le, hogy megbeszéljük a részleteket egy munkával kapcsolatban" – magyarázta Márk a napilapnak. "Ők találtak meg engem. Énekeseket és modelleket keresnek, de többet nem szeretnék ezzel kapcsolatban elárulni" – nyilatkozta a Barátok közt Fekete Szabija, aki korábban arról beszélt, hogy új életet kezdene.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.