Hírességeink ezen a héten is maradandót alkottak. Volt, aki a fogyását tette közszemlére, más dekoltázst villantott, és akadtak, akik a balhéjukkal kerültek a címlapokra. Ha lemaradtál a hét legkedveltebb cikkeiről, most felelevenítjük azokat neked. 

Ráerősített a PR-ra 2014 elején az RTL Klub Éjjel-nappal Budapest sorozata. Rögtön két hiánypótló hírrel is megörvendeztettek minket. Amíg a sorozat Szandikája öngyilkosságot követett el, addig ugyanezen remekmű Barbikája a lánybúcsúján hűtlenkedett. Nem találunk szavakat! 

Barbi csókjaForrás: RTL Klub

Előbbit egyébként állítólag kiírják a sorozatból, ami önmagában is éppen elég megrázó, azzal együtt azonban, hogy Ábrahám Edit távozik a Barátok köztből, szinte feldolgozhatatlan. Üresek lesznek az estéink nélkülük, vagyis csak lennének, ugyanis vasárnap este indul a ValóVilág, amelynek első hat beköltözőjét maga a csatorna választotta ki. A karakterek első látásra nem ígérnek az előző szériákhoz képest sok újat, de ettől függetlenül bizonyos, hogy az elkövetkezendő hónapok róluk szólnak majd.

Ők már biztos bent lesznek a villábanForrás: RTL II

Ha szerencséjük van, akár évek múltán is megemlékezünk róluk, mint ahogyan a minap VV Attiláról, aki jópasira gyúrta magát - és ezt meg is mutatta. 

Drámázott egy jót, majd lenyugodott a Zámbó család. Jimmy testvérei előbb arról beszéltek, hogy legszívesebben lecsiszatolnák Edit asszony nevét az elhunyt énekes sírkövéről, de mivel a többfelvonásos műbalhét már nem lehetett tovább csűrni-csavarni, kijelentették, a béke jegyében úgy döntöttek, a vésés maradhat. A nagy családi hepajból hiányoltuk Jimmy idős édesanyját, Anna nénit és Zámbó Mariettát is, de hát nem lehet minden tökéletes. 

Nem lesz csiszatolásForrás: MTI/H. Szabó Sándor

Új szereplőt villantott a TV2 trash-realityje, az Édes élet. Ha jól értettük, a Hal a tortán gasztrokibice és párja kamerák előtt jár utána annak, miért nem lehet évek óta babájuk. Amíg Sági Szilárd a prosztatavizsgálat miatt aggódik, mi annak szurkolunk, jöjjön össze minél előbb az a gyerek. Az Édes életben amúgy is több orvost látunk, mint szeretnénk: az egyébként nagyon cuki Cinthya Dictator betegségéről és kezeléséről is többet tudunk már a szükségesnél, Győzike pedig fárasztó a sokadik plasztikai műtétével, amelyet természetesen csakis kamerák jelenlétében bonyolíttat. Hja, a showman a műtőasztalon is showman. Bár azt nem tudjuk, hogy Alekosz az ÖsszeEsküvőkbe igazolása óta a TV2 vagy az RTL Klub sztárjai közé sorolandó-e, innen üzenjük a csatornának, szívesen látnánk őt és Bettyjét is a sorozatban. 

Alekoszt az Édes életbe!Forrás: Nagy Alekosz

Az X-Faktor énekesei úgy tűnik, még pihennek, közülük csupán Krasznai Tünde tett ki magáért, de már az sem most volt. Az énekesnő egy csinos riporternőt csókolt szájon.  "Ha a másik lénye megragad, teljesen mindegy, hogy milyen nemű. Olyan volt a hangulat a bulin, hogy elragadott minket a pillanatnyi szenvedély, hülyéskedtünk egy kicsit" - kommentálta az esetet. 

Az X-Faktor után sem unatkozikFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Bár Tóth Vera mellvillantós fotója nem verte ki a biztosítékot, mi azért megmutattuk nektek, íme. A héten Ördög Nóra blogbejegyzésétől sem kíméltünk meg benneteket. A boldog és büszke anyuka megosztotta a nagyvilággal, hogy Mici felállt, és az első fogacskája is kibújt.