Tegnap este egymás után két csatornán is feltűnt VV Laci, akit sikkasztásért két év börtönre ítéltek. Először az RTL Klub Gyanú árnyékában című sorozatában, majd később az RTLII luxusbörtönében.

VV Laci nem véletlenül került a ValóVilág szerkesztőinek látóterébe. A férfi a jelek szerint már bejáratott szereplő az RTL-nél, ugyanis a Gyanú árnyékában című sorozatban többször is feltűnt, de csak a tegnap esti adást csíptük el. De kapott már szerepet a Segítség bajban vagyok, az ügyvéd válaszol című sorozat A lelketlen apa című vidójában is.

Forrás: RTLKlub

Lacit a csütörtök esti epizódban Miklósnak hívták, és 17 éves lányának legjobb barátnőjéért hagyta el a családját. A megformált zűrös karakterre nagyon nem is kellett rájátszania, hisz családi botrányban az ő élete is bővelkedik. Első feleségét elhagyta a másodikért, aki több emberrel és hosszú időn át megcsalta őt. Végül a váláskor vitt mindent, kocsit, lakást, pénz és búcsúzóul egy darabot Laciból. Kiharapott ugyanis egy darabot Laci felkarjából, aki dr.Csernusnak már mesélt  viharos életéről. 

Forrás: RTLKlub