Nem várja tárt karokkal Szombathely a kiesett VV Lacit, és nem azért, mert sajnálják, hogy őt szavazták ki a nézők vasárnap este a Villából.

Nem akarták arcukat és nevüket adni azok a Laci-szurkolók, akik az ónos eső ellenére Szombathelyről a fővárosba utaztak, hogy jelenlétükkel is a veterán játékost támogassák. Kettős érzés kavarog bennük: Lacit, mint magánembert szeretik, de a vele együtt járó balhéktól már szeretnék távol tartani magukat.

Forrás: RTL Klub

"Nagyon rossz Laci megítélése a városban, mióta újból reflektorfénybe került, ezért nem vállaljuk a nevünket. Laci rendes családból származik, az édesapja testnevelő tanár, közismert úszóoktató, aki gyerekek körében mozgott. Nem nézte jó szemmel a család, hogy Laci elindult és ezáltal az amúgy is kacifántos életét kitette a nyilvánosságnak. De biztosak vagyunk benne, hogy amikor hazatér nem fog bujdokolni, eddig is vállalta az életét, ezután is fogja" – mondta nagyon óvatosan az egyik barátja, aki jó kapcsolatot ápol mind a két exfeleséggel is.

Lacit szeretjük, de a viselt dolgaival nem akarunk azonosulni. Szét kell választani Lacit, mint magánembert és Lacit, mint üzletembert. Sajnos ha lejön edzeni hozzánk, akkor hozza magával a problémáit is, és a szponzorok nem tudnak ettől elvonatkoztatni. Ha már felröppen valami rossz hír, az nem jó a befektetőknek .De úgy gondoljuk, hogy amíg nem ítélik el jogerősen, őt is megilleti az ártatlanság vélelme. Csak három ember tudja a teljes igazságot, ő és a két üzlettársa" - tette hozzá a másik barát.