Csobot Adél még nagyon fiatal, de már másodszor bújt menyasszonyi ruhába, és láthatóan nagyon jól érzi magát benne.

Adél gyerekkorában számtalanszor belebújt anyukája esküvői ruhájába, így kifejezetten örült az esküvőkre szakosodott magazin felkérésének, immár másodszor.

Forrás: Esküvő Classic Magazin

"Amikor felvettem anyukám ruháját, azon gondolkodtam, hogy mikor és milyen lesz majd egyszer az én esküvőm. Hatalmas, mesébe illő, bálszerű lakodalmat képzeltem el, olyat, mint a királykisasszonyoknak és a hercegnőknek van a mesékben. De ez az elképzelésem már többször is megváltozott! Ráadásul egyelőre nincs is a férjhezmenetelem a közeljövőm tervei között, így végképp nem tudom megmondani, milyen lesz, mert biztosan addig is sokszor meggondolom magam. De nem szeretem elhamarkodni az ilyen dolgokat. Szerintem majd a pillanat szüli az elhatározást, hogy milyen menyasszony leszek, bár az valószínű, hogy egyedi, letisztult és különleges ruhám lesz, olyan, amilyen csak nekem van, amit majd akkor megálmodok. Érdekes, hogy mindig azt gondolom, én biztosan nem vagyok az az abroncsos szoknyás, nagyruhás menyasszony típus, de a fotózáson nagyon jól éreztem magam ebben is. Alapvetően az összes ruhában nagyon otthonosan mozogtam, így nem is döntöm el előre, hogy milyenben álmodom az esküvőmet. Talán az első egy rózsaszín ruha" - tervezgetett a BeleValóVilág műsorvezetője, aki szerint a házasság nem arról szól, hogy férjhez megy, hanem arról is, hogy elveszik feleségül.

/1402/Csobo20142610311

A házasság nagyon nagy döntés. Amikor az ember eljut odáig, hogy házasság, hogy valóban egymáséi leszünk életünk végéig. Még úgy is, hogy a mai korban nehéz nem arra gondolni, hogy sokan könnyedén veszik. De egyelőre nem töröm ezen a fejem, majd ha eljön az ideje. Nem akarok mindent egyedül eldönteni, a leendő férjem véleményét is kikérem majd. Én biztosan nem leszek öntörvényű menyasszony!"