Katy Perry lett az év nője

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West -
Women of the Year gála Palvin Barbara Suki Waterhouse katy perry Emma Watson Lily Allen Elle díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedd este adták át a neves brit női magazin díjait.

Katy Perryé lett az Elle magazin Women Of The Year díja. Az elismerést Kylie Minogue adta át kolléganőjének a kedd esti díjátadó gálán, amelyen ott volt a magyar üdvöske, Palvin Barbi is.

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West

Szintén díjazottak között volt Lily Allen, aki zenei elismerést kapott, Emma Watson, aki színész kategóriában győzedelmeskedett. Nem kísérte el a díjátadóra Bradley Cooper barátnőjét, Suki Waterhouset, aki bizonyára szívesen megosztotta volna örömét barátjával: a 20 éves lány lett ugyanis az év modellje.

Katy Perry mentette meg a Grammy-gáláthttp://www.life.hu/trend/20140127-grammy-2014-igy-oltozott-fel-katy-perry-beyonce-pink-taylor-swift.htmlHa nincs Katy Perry, unalomba fulladt volna az idei, 56. Grammy-gála. Míg tavaly a szervezők külön kérték a gála résztvevőit, hogy mellőzzék a villantást, idén erről szó sem volt. Így persze már nem volt izgalmas megszegni a szabályokat, és a sztárok nem is tették: a kreativitásuk helyett metálfényben és dögunalmas szettekben pózoltak a vörös szőnyegen. Trend--BAFTA-gála: A legszebb macskaszemekhttp://www.life.hu/trend/20140217-bafta-gala-2014-a-legszebb-frizurak-es-sminkek.htmlA vasárnap esti londoni BAFTA filmes díjátadó még mindig lázban tartja a divatvilágot, így a legszebb ruhaköltemények után most összeszedtünk néhány emlékezetes sminket és frizurát. Lássuk, kik érdemelnek stílus-különdíjat!TrendAFPOscart kaphat DiCaprio?http://www.life.hu/kult/20140116-megvannak-az-oscar-dij-jeloltjei.htmlSandra Bullock, Jared Leto, Michael Fassbender és Jennifer Lawrence is bekerült az esélyesek közé, Szász János A nagy füzet című filmje azonban nincs ott a legjobb idegen nyelvű filmek között. Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.