Emberi hímvesszőt keres a péniszmúzeum

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Lofilolo -
pénisz ember gyűjtemény Izland múzeum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr: minimum öt hüvelyk hosszúságú péniszt keres gyűjteményébe az izlandi múzeum.

Emberi hímvesszőt keres az Izlandi Péniszmúzeum. A 1977-ben nyitott intézmény eddig 93 fajta élőlény 280 darab péniszével büszkélkedhet, amelyből már csak egy ember férfiassága hiányzik. Az adományozónak szigorú feltételeknek kell megfelelnie.

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Lofilolo

Egyik részről egy úgynevezett három tanú aláírásával ellátott szervadományozási nyilatkozatot kell elküldenie a múzeumnak, másrészt 5 hüvelyknél (körülbelül 12 cm-nél) nagyobb hosszúságú hímtaggal kell rendelkeznie a potenciális adományozónak. Meglepő módon akadnak bátor jelentkezők a hiány pótlására: az izlandi Pall Arason és az amerikai Tom Mitchell furcsa versengéséből már dokumentumfilm is készült Az utolsó tag címmel, amelybe alább te is belenézhetsz:

Péniszmérete miatt utasították vissza a lánykérésthttp://www.life.hu/intim/20140214-patrick-moote-amerikai-szinesz-komikust-kicsi-penisze-miatt-utasitotta-vissza-baratnoje-lanykereskor.htmlNem elég, hogy egy egész stadion előtt utasította vissza barátnője Patrick Moote házassági ajánlatát, még hímvesszőjének méretét is felhozta kizáró okként.Intim--7 hétig állt egy férfi péniszehttp://www.life.hu/drlife/20140123-7-heten-at-tarto-merevedese-volt-egy-ir-ferfinak-kerekparozast-kovetoen.htmlMielőtt bárki bármi sikamlós előzményt várna, leszögezzük: az ír férfi egy kiadós szabadtéri kerékpározás után szenvedett a szokatlanul hosszú ideig tartó merevedéstől.Dr. Life--Saját péniszét kellett fotóznia Shia LaBeoufnakhttp://www.life.hu/kult/20140107-shia-labeouf-amerikai-szinesznek-sajat-peniszerol-kellett-kepet-kuldenie-a-nimfomanias-valogatasan.htmlTe meddig mennél el egy szerepért? A színész elárulta, hogyan zajlott Lars von Trier botrányfilmjének válogatása.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.