Kiszivárgott Justin Bieber rendőrségi videója

Forrás: AFP/Getty Images/Kevin Winter -
Florida teszt józanság rendőrség videó Justin Bieber nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon lassan, de végül sikerült egyenesen végigsétálnia a vonalon az illegális autóversenyzésért letartóztatott sztárnak.

Előkerült Justin Bieber józansági tesztjének videója. A tinisztárt még januárban fülelték le illegális autóversenyzés miatt, ami után a dél-floridai rendőrségen kötött ki.

Forrás: AFP/Getty Images/Kevin Winter

Bár a vizeletmintát nem volt hajlandó adni – mi több, ügyvédje intézkedett is ennek érdekében – a fehér vonalon neki is végig kellett sétálnia. Az alábbi videóból jól látszik, hogy lassan ugyan, de sikerült végrehajtania a feladatot, ám hiába: a későbbi nyomozások során kiderült, a nyugtatószeren kívül marihuánát is fogyasztott.

Augusztusban megy férjhez Iszak Esztihttp://www.life.hu/bulvar/20140227-iszak-eszti-viva-teve-musorvezetoje-augusztusban-megy-ferjhez-dobrady-akoshoz.htmlÉlőben is megcsodálhattuk Iszak Eszti jegygyűrűjét, amit a VIVA tévé műsorvezetője azóta nem vesz le, amióta szerelme, Dobrády Ákos az ujjára húzta.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huPraktikus mobilfekhely hajléktalanoknakhttp://www.life.hu/news/20140227-laczko-juli-magyar-designer-ujrahasznosithato-anyagbol-keszitett-hordozhato-mobil-fekhelyet.htmlA hordozható, újrahasznosított anyagból készült fekhely terve egy magyar lány fejéből pattant ki. Zseniális!NewsOrigoEnnyire segítőkészek a magyarokhttp://www.life.hu/news/20140227-egy-utcan-fagyoskodo-kislannyal-teszteltek-mennyire-segitokeszek-a-magyarok.htmlEgy didergő kislánnyal tesztelték, mennyire vagyunk segítőkészek, ha egy szenvedő kiszolgáltatott embertársunkkal találkozunk.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.