Gregorék helyett Szabó Győzőék táncolnak az RTL Klubon

Forrás: MTI/Zih Zsolt, Hámori Zsófia/Life.hu -
Szarvas Attila Gregor Bernadett Szombat esti láz visszalépés RTL Klub Rezes Judit Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A visszalépett Gregor Bernadett és párja, Szarvas Attila helyett Szabó Győző és felesége, Rezes Judit lép majd a Szombat Esti Láz táncparkettjére.

Visszatér a táncparkettre Szabó Győző, akit ismét felkértek, hogy szórakoztassa a nézőket a Szombat Esti Lázban - tudta meg a Blikk. „Nem is én, inkább a feleségem, Judit lepődött meg a felkérésen, hiszen mindketten táncolni fogunk a műsorban. Ő kért egy kis gondolkodási időt, hiszen nem az a szereplős típus a kamerák kereszttüzében, de végül igent mondtunk" – mondta a lapnak Győző, aki örül a felkérésnek és annak, hogy nejét is megismeri egy másik oldaláról az ország.

Forrás: MTI/Zih Zsolt, Hámori Zsófia/Life.hu

„Ő nemcsak tüneményes színésznő, édesanya, társ, hanem táncolni is nagyon jól tud. Én pedig elkezdtem egy keményebb diétát, hogy jó formába hozzam magam, mire elkezdődik a műsor" – lelkendezett Győző.

Rezes Judit Jászai Mari-díjas színésznőről csak kevesen tudják, hogy táncművészeti középiskolát végzett. „Valóban balettoztam, illetve modern, kortárs táncokat is táncoltam, de a társastánchoz nincs sok közöm" – árulta el Judit, majd hozzátette: „Azt is sejtem, ha majd párban kell táncolni Győzővel, akkor megharcolunk egymással, úgy, mint bárki más, akinek a párjával együtt kell szerepelnie, akárcsak a színpadon."

Ahogy a Life.hu korábban beszámolt róla, Szinetár Dóra és szerelme, Makranczi Zalán is vállalta, hogy részt vesznek a produkcióban, valamint igent mondott a felkérésre Eszményi Viktória és férje, Heilig Gábor is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.