A visszalépett Gregor Bernadett és párja, Szarvas Attila helyett Szabó Győző és felesége, Rezes Judit lép majd a Szombat Esti Láz táncparkettjére.

Visszatér a táncparkettre Szabó Győző, akit ismét felkértek, hogy szórakoztassa a nézőket a Szombat Esti Lázban - tudta meg a Blikk. „Nem is én, inkább a feleségem, Judit lepődött meg a felkérésen, hiszen mindketten táncolni fogunk a műsorban. Ő kért egy kis gondolkodási időt, hiszen nem az a szereplős típus a kamerák kereszttüzében, de végül igent mondtunk" – mondta a lapnak Győző, aki örül a felkérésnek és annak, hogy nejét is megismeri egy másik oldaláról az ország. 

Forrás: MTI/Zih Zsolt, Hámori Zsófia/Life.hu

„Ő nemcsak tüneményes színésznő, édesanya, társ, hanem táncolni is nagyon jól tud. Én pedig elkezdtem egy keményebb diétát, hogy jó formába hozzam magam, mire elkezdődik a műsor" – lelkendezett Győző.

Rezes Judit Jászai Mari-díjas színésznőről csak kevesen tudják, hogy táncművészeti középiskolát végzett. „Valóban balettoztam, illetve modern, kortárs táncokat is táncoltam, de a társastánchoz nincs sok közöm" – árulta el Judit, majd hozzátette: „Azt is sejtem, ha majd párban kell táncolni Győzővel, akkor megharcolunk egymással, úgy, mint bárki más, akinek a párjával együtt kell szerepelnie, akárcsak a színpadon."

Ahogy a Life.hu korábban beszámolt róla, Szinetár Dóra és szerelme, Makranczi Zalán is vállalta, hogy részt vesznek a produkcióban, valamint igent mondott a felkérésre Eszményi Viktória és férje, Heilig Gábor is.