Erzsébet királynő megölését tervezi az al-Kaida

Forrás: AFP -
bomba Erzsébet királynő öngyilkos merénylet al-Kaida rendőrség sportesemény London megölés terv terrorszervezet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hotelben vagy sporteseményen akarja megölni az iszlamista terrorszervezet az Egyesült Királyság uralkodónőjét. A hírek szerint már azt is eltervezték, hogyan.

Megfenyegette az al-Kaida Erzsébet királynőt. Az iszlamista terrorszervezet egyik honlapján tette közzé a pánikot keltő hírt, amely szerint az uralkodónőt egy londoni hotelban vagy egy sporteseményen fogja megölni, méghozzá vagy egy autójára szerelt bombával, vagy pedig egy öngyilkos merénylővel.

Forrás: AFP

A londoni rendőrség már megkezdte az intézkedéseket a királynő védelme érdekében, többek között a cletenhami és a wimledoni sportmérkőzésekre, illetve a Savoy Hotelbe kértek erősítést. Az al-Kaida azonban nemcsak ezeket, hanem a júliusi bastille-i katonai felvonulásos ünnepséget is lehetséges helyszínnek említi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.