Tóth Gabi rosszul viselte, hogy hétfő reggel egy napilap címlapján olyan fényképpel jelent meg, amelyen nem volt rajta bugyi. Annyira berágott, hogy nem ment el hétfő délelőtt annak az eseménynek a hivatalos sajtótájékoztatójára, ahol a pikáns képek készültek.

Tóth Gabi nem viselte túl jól, hogy közszemlére került intim testrésze. Szombat esti forró tánca egykori szerelmével, Markó Robival először csak azért szolgáltatott alapot a pletykára, mert túl szenvedélyesre sikerült: főleg ahhoz képest, hogy a pár korábban már szakított

Ma reggel azonban egy bulvárlap címlapjára kerültek Gabi pikáns képei, így azóta nem szenvedélyes táncáról, hanem már az énekesnő félrecsúszott, vagy nem létező bugyijáról szólnak a hírek. Előkerestük a forró tangó közben készült saját képeinket, és szinte nagyítóval tanulmányoztuk végig azokat.

Kíváncsiak voltunk, hogy a nyomára akadunk-e egy aprócska bugyinak, vagy valami hasonló, takarásra szolgáló ruhadarabnak. Sajnos nem tudtuk megfejteni a rejtélyt, de arra a megállapításra jutottunk, hogy Gabi a másik szám közben viselt ruhája alatt (ezt láthatod ebben a cikkben is fent - a szerk.) egy olyan speciális bugyit viselt, amely messziről nem látszik. A ruha tartozékának számító apró ruhadarab a bőrrel megegyező színe miatt annyira beleolvadt a test színébe, hogy ha nem nagyítjuk ki a képet, akkor észre sem vehető. A kérdés azonban nem oldódott meg: a tangóhoz viselt fekete-bordó ruha alatt volt bugyi, vagy sem?

Kattints a képre a galériáért!Forrás: Hámori Zsófi