Lángolt Horváth Éva szállodája

hotel modell pihenés Horváth Éva Róma költözés láng
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell néhány napra Rómába utazott, ahol az idilli pihenés ijesztő rémálommá vált.

Horváth Éva egy hangulatos szállodában vett ki szobát, ahol egyszer csak arra lett figyelmes, hogy mindenki fejvesztve menti a menthetőt – írja a Blikk.

Horváth Éva szállodája Rómában Forrás: facebook/Horváth Éva Official

„Arra érkeztem, hogy lángol az épület teteje, a személyzet pedig fejvesztve rohangál mindenfelé. Legalább tíz tűzoltó oltotta. Pont egy felújítandó szárny elektromos hálózata kapott lángra, ezért az ijedtségen kívül szerencsére senkinek nem lett semmi baja" – magyarázta Éva, akinek új szállást kellett keresnie.

„Átköltöztettek egy másik hotelbe. Vasárnap azonban mondták, hogy kiszellőztettek és kitakarítottak, úgyhogy visszaköltözhetünk. Magyarul a négynapos hétvégéből kettő azzal telt el, hogy költöztünk. Már megszoktam, hogy ha megyek valahova, akkor biztos, hogy történik valami" – mondta már felszabadultabban Éva, akinek szerencsére sem testi, sem anyagi kára nem lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.