Molnár Andi nemcsak feltűnően dekoratív, hanem okos is, így felmerült bennünk a kérdés, miért nem láttuk őt egyetlenegy szépségversenyen sem az indulók között. Pedig a nagymamája biztatta...

Már a Szombat Esti Láz harmadik szériája óta csodálhatjuk Molnár Andi szépségét, tökéletes testét és bájos kisugárzását. Megkérdeztük Bárdos András táncpartnerét, hogy eszébe jutott-e valaha elindulni valamelyik szépségkirálynő-választáson.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A nagymamámék korábban biztatgattak, hogy induljak el szépségversenyen, de szerintem túl vastag a lábam. A modellek nálam sokkal vékonyabbak, törékenyebb testfelépítésűek. Nekem sportosabb alkatom van, amit annak is köszönhetek, hogy fitneszmodellkedtem egy évet, a világbajnoki harmadik helyezésig jutottam. A kifejezett szépség nekem kevés, valami mást is hozzá akartam tenni, ezért a tánc és a színészet felé kacsintgattam, de végül nem indultam el a színjátszás felé. Nem is szeretem, ha csak a szépségem alapján ítélnek meg, mindig azért küzdöttem, hogy inkább az eszemért fogadjanak el" – árulta el Andi, aki azért, hogy nappal tudjon táncolni, korábban stewardessként dolgozott.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Csak így tudtam a dolgokat összeegyeztetni. Nappal táncoltam, éjjel repültem, nagyon szeretek utazni, imádom a környezetváltást, a monotonitást nem bírom. Végül nagyon elfáradtam a két fizikai munkától, és lett egy ferdehasizom-szakadásom a túlterhelés miatt. Ez a 2008-as Szombat Esti Láz előtt történt, rá két nappal hívtak, hogy részt tudnék-e venni a válogatáson. A mai napig, amikor szabják rám a ruhákat megemlítik, hogy nem nagyon bírok egyhelyben állni, igazi sajtkukac vagyok, de nem hiperaktív. Az érdeklődésem is szerteágazó, már 31 éves vagyok, de még azt érzem, hogy bármi lehetek" - árulta el Andi, aki műsorvezetőként is látható az egyik sportcsatornán.