Pár nap és indul a levendulaszezon! Egy különleges fotópályázatra hívjuk fel a figyelmeteket, amely során bájos, kedves felvételeket küldhettek be. Szily Nóra, a Life.hu sztárszerzője lesz az egyik zsűritag. 

Sokszor írtunk már arról, mennyire szeretjük a sokrétű levendulát. Egyrészt imádjuk ezt az illatos, lila növényt. Másrészt sok mindent készíthetsz belőle. Például fürdőgolyót és olajat. Hidd el, a levendulaolajos fürdőtől újjászületsz. Megjelent a gasztronómiában is: a levendulás fagyik, sütik és borok egyszerűen mennyeiek. De gyógymódként is kiváló. Katalin hercegnő is ezzel csillapította hányingerét a terhessége alatt.

Hamarosan kezdődik a levendulaszezon, amelyhez különböző közösségi aktivitások is kapcsolódnak, például a Pózolj levendulával! elnevezésű fotópályázat. 

Forrás: Facebook/Pózolj levendulával

A feladat csak annyi, hogy készíts egy képet magadról, vagy akár az egész családdal fotózkodhattok a kertben, egy levendulamezőn vagy akár a Tihanyi Levendulafesztiválon. A pályázat június 2-tól 30-ig tart. A díjakról egy öttagú zsűri dönt, amelyben helyet kapott Szily Nóra is, aki természetesen nagy levendula-rajongó. További részletekért kattintsatok IDE