Levendula-rajongók, készüljetek! Indul a szezon!

Forrás: Facebook/Pózolj levendulával -
pózolás Szily Nóra levendula fotópályázat levendula fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nap és indul a levendulaszezon! Egy különleges fotópályázatra hívjuk fel a figyelmeteket, amely során bájos, kedves felvételeket küldhettek be. Szily Nóra, a Life.hu sztárszerzője lesz az egyik zsűritag. 

Sokszor írtunk már arról, mennyire szeretjük a sokrétű levendulát. Egyrészt imádjuk ezt az illatos, lila növényt. Másrészt sok mindent készíthetsz belőle. Például fürdőgolyót és olajat. Hidd el, a levendulaolajos fürdőtől újjászületsz. Megjelent a gasztronómiában is: a levendulás fagyik, sütik és borok egyszerűen mennyeiek. De gyógymódként is kiváló. Katalin hercegnő is ezzel csillapította hányingerét a terhessége alatt.

Hamarosan kezdődik a levendulaszezon, amelyhez különböző közösségi aktivitások is kapcsolódnak, például a Pózolj levendulával! elnevezésű fotópályázat.

Forrás: Facebook/Pózolj levendulával

A feladat csak annyi, hogy készíts egy képet magadról, vagy akár az egész családdal fotózkodhattok a kertben, egy levendulamezőn vagy akár a Tihanyi Levendulafesztiválon. A pályázat június 2-tól 30-ig tart. A díjakról egy öttagú zsűri dönt, amelyben helyet kapott Szily Nóra is, aki természetesen nagy levendula-rajongó. További részletekért kattintsatok IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.