Újabb titok Katalin hercegnő terhességéről

Anglia trónörökös Katalin hercegnő hányinger Kamilla walesi hercegnő levendula Vilmos herceg terhes rosszullét kórház sütemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu megírta,  nem komplikációmentes Katalin terhessége. A hercegnő december elején sorozatos rosszullétei miatt kórházba került, később pedig holtan találták az őt ápoló és róla pletykáló nővért. A tragédiában szerepet játszó két ausztrál műsorvezető összeomlásáról és az esetleges ikerterhességről szóló hírek után most újabb titokra derült fény.

Katalin, aki december 6-án hagyhatta el a kórházat, a BBC Év sportolója díjának átadásakor lépett először a nyilvánosság elé. A találgatások után, miszerint fiút vagy lányt szül majd Cambridge hercegnője, valamint hogy milyen nevet választanak majd a trónörökösnek, az is kiderült, hogy milyen trükkel igyekszik csillapítani reggeli rosszulléteit a kismama.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem más, mint a hercegnő anyósa sietett menye segítségére és adott tippeket a terhességét igencsak nehezen viselő Katalinnak. Camilla javasolta ugyanis, hogy a hercegnő egyen levendulás süteményt, mert az csillapítja majd rosszulléteit és az émelygését. A terhes nőknek egyébként levendulaolajos fürdő is javallott hányinger ellen.

A levendulát, melyből fürdőgolyót és olajat is készíthetünk, Vilmos herceg mostohaanyja maga is nagyon szereti, ő is szívesen fogyasztja süti formájában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.