Máté Krisztinából végre nő lett

tánc Máté Krisztina Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mezitláb, pirosra lakkozott körmökkel és hosszú barna hajjal állt színpadra  Máté Kriszta, aki az indiai tánccal hazaért a tánc műfajában.Megtanult táncolni és nő lett belőle.

Máté Krisztina táncpartnerének volt a legnehezebb dolga, ugyanis Krisztától minden táncstílus távol áll. "A meló, amit belém fektetett az több, mint ami valójában látszik, mint ahogy az sem látszik, hogy én tettem meg a legnagyobb utat" - összegezte Kriszta,aki ezzel a tánccal hazaért és örökös tagságot kapott Joci tánciskolájában.

Forrás: RTLKLUB/Szombat Esti Láz

"Ez azt jelenti, hogy sohasem fogok megtanulni táncolni" - kommentálta az ajándékot az egykori híradós, aki úgy gondolja, ha most kezdődne a műsor, akkor jobban tudna táncolni. "Nekem meg lesz nyugdíjam is" - humorizált Joci.
"A műsor kezdetekor azt mondtad, hogy szeretnéd megmutatni, hogy egy nő vagy, nem egy gyilkosságra hajlamos csaj. Ezzel a tánccal megmutattad!" - kommentálta a produkciót Jáksó.

Szerelmi duettet táncolt Szabó Győzőhttp://www.life.hu/bulvar/20140524-szerelmi-duettet-tancolt-szabo-gyozo.htmlEsztergályos Cili száján olyan mondat szaladt ki, ami már több táncát is jellemzte a Szabó Győző és Karcagi Dalma párosnak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huLeolvadtak a kilók a Szombat Esti Láz sztárjairólhttp://www.life.hu/bulvar/20140521-a-szombat-esti-laz-sztarjai-mate-kriszta-bardos-andras-eszmenyi-viktoria-rengeteget-fogytak-a.htmlA hírességek teljes gőzzel készültek minden egyes adásra, hogy profi párjuk oldalán bizonyítsanak a parketten. Szombaton kiderül, ki lesz a győztes.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMolnár Andi: "A szépség nekem kevés"http://www.life.hu/bulvar/20140522-molnar-andinak-a-szombat-esti-laz-tancosnojenek-a-szepseg-keves.htmlMolnár Andi nemcsak feltűnően dekoratív, hanem okos is, így felmerült bennünk a kérdés, miért nem láttuk őt egyetlenegy szépségversenyen sem az indulók között. Pedig a nagymamája biztatta...TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.