Pesti Magyar Színház B the First szjger.hu tehetségkutató döntő Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A B The First egyedülálló webes tehetségkutató verseny döntője este 6 órakor kezdődik a Pesti Magyar Színházban. Kiderül végre, melyik a legjobb sulizenekar. Iszak Esztit, a VIVA TV műsorvezetőjét, a verseny egyik zsűritagját a főpróbán kaptuk el.

Szavazz a kedvenc sulizenekarra! IDE kattintva voksolhatsz!

Nem sokáig kell már kibírni – néhány óra és megtudjuk, melyik együttes nyeri a Pély Barna és az szjger.hu által útjára indított első magyarországi online tehetségkutató versenyt. A döntőben, amely este 6 órakor kezdődik a Pesti Magyar Színházban, a nyolc legjobb banda csap össze, akik már túl vannak a főpróbán. Iszak Esztit, a verseny egyik zsűritagját kértük, adjon egy kis hangulatjelentést a helyszínről.

Awful Mondays Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Eszti azt mondta, úgy látja, még nem izgulnak a sulizenekarok, egyelőre ismerkednek, barátkoznak egymással és még tart a beállás. Elárulta, két nagy kedvence van, de ez nem jelenti azt, hogy 100 százalékban rájuk szavaz majd, ez az esti teljesítményüktől is függ. „Itt most minden élőben megy majd, profi technikával, hangszereléssel. A zsűriben ráadásul nincs egyetértés, mindenkinek megvan a saját kedvence" – tette hozzá Eszti. Így végképp izgalmas este előtt állunk!

Iszak Eszti Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Kövesd velünk élőben az eseményeket a döntő hivatalos oldalán vagy itt a Life.hu-n.

/1406/B_The201463165047

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.