Az első képek a B The First döntő helyszínéről

Forrás: Life.hu -
kép sulizenekar Pesti Magyar Színház B the First videó szjger.hu döntő főpróba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javában tart a sulizenekarok főpróbája a Pesti Magyar Színházban, hiszen már csak néhány óra és kezdődik a médiatörténeti esemény: a B The First-döntő. A tét nem kicsi, hiszen a nyertes banda sok nyereménnyel térhet haza és felléphet az idei VIVA Comet-gálán. Hangulatjelentés képekben a helyszínről.

ITT szavazhatsz kedvenc együttesedre!

Rá sem lehet ismerni most a Pesti Magyar Színházra, ahol este 6 órakor kezdődik a Pély Barna által útjára indított B The First online tehetségkutató verseny döntője. A legjobb nyolc sulizenekar csap össze a zsűri és a közönség előtt. Profi stáb gondoskodik arról, hogy minden tökéletes legyen technikailag és vizuálisan egyaránt.

A GEO zenekar próbál Forrás: Life.hu

A helyszín úgy fest, mint egy Megasztár-stúdió, ahol mindenki izgul, pörög, próbál az esti megmérettetésre.

GEO Forrás: Life.hu

Kövesd velünk folyamatosan az eseményeket a döntő hivatalos oldalán vagy itt a Life.hu-n.

Ma van a B The First tehetségkutató döntője - Eldől, melyik a legjobb sulizenekarhttp://www.life.hu/news/20140603-a-b-the-first-online-tehetsegkutato-dontoje-kedd-este-a-pesti-magyar-szinhazban.htmlA B The First online tehetségkutató döntője ma este lesz a Pesti Magyar Színházban. Eldől, melyik sulizenekar bizonyul a legjobbnak és ki lép fél az idei VIVA Cometen! Már csak néhány óra és kezdődik a médiatörténeti esemény! Kövesd velünk folyamatosan a döntő előtti izgalmakat!NewsOrigoKiderült, melyik zenekar nyeri a B The First tehetségkutatóthttp://www.life.hu/news/20140602-a-b-the-first-tehetsegkutatot-kiderult-melyik-sulizenekar-nyeri-meg-egy-szavazas-szerint.htmlMini közvélemény-kutatást tartottunk arról, szerintetek ki lesz a befutó a B The First online tehetségkutató döntősei közül. A nyertes a VIVA Comet-gálán léphet fel.News--Összeállt a B the First tehetségkutató döntőjének mezőnyehttp://www.life.hu/news/20140530-a-b-the-first-online-tehetsegkutato-dontos-mezonye-osszeallt-ok-a-8-legjobb-sulizenekar.htmlMagyarországon egyedülálló online tehetségkutató, a B the First, a döntő estéhez közeledik. Végre összeállt a verseny döntőseinek mezőnye! Ismerd meg a legjobb nyolc sulizenekart!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.