Kívül-belül bombaformában van Liptai Claudia

Forrás: TV2 -
külsőség harmónia műsorvezető lélek Liptai Claudia tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője elárulta, végre rendben van a lelke és ez a harmónia látható rajta kívülről is.

Liptai Claudia legutóbb öltözködési praktikájáról vallott. Arról, hogy egyebek mellett minek köszönheti csinos alakját. Most pedig arról beszélt a Borsnak, hogy az őt ért tragédiák, édesanyja és szerelme elvesztése után végre rendeződött a magánélete.

Forrás: TV2

„Azt hiszem, nemcsak külsőleg vagyok most a legjobb formámban, de a lelkem is rendben van. Jól érzem magam a bőrömben, összeért az a két személyiség, aki eddig bennem élt. Volt ugyanis egy műsorvezető Clau, illetve egy háziasszony és anyuka. Öt évvel ezelőtt még azt sem tudtam volna megmondani, hogy melyik a kedvenc parfümöm, ma már ezzel is tisztában vagyok. Azt gondolná az ember, hogy harminc felett már mindent tud magáról egy nő, pedig ehhez meg kell érni és sok mindent át kell élni. Megszületett egy letisztultabb Claudia. Ha ma belenézek a szekrényembe, sokkal egységesebb a saját stílusom, mint mondjuk néhány évvel ezelőtt" – magyarázta a lapnak Claudia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.