VV Gergő megcsinálta a szerencséjét

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
valóvilág VV Gergő film szakács
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villa egykori alfahímjének hatalmas fordulatot vett ez élete. Egyik napról a másikra a filmszakmában találta magát, pedig nem így tervezte. Gergő a Life.hu-nak mesélt jelenlegi életéről, és kicsit a magánéletébe is bepillantást engedett.

Az egykori villalakóval a BRAVO OTTO díjátadóján találkoztunk, ahol testvére, Dukai Regina volt az egyik műsorvezető. Korábban Gergő arról beszélt, hogyvisszatér eredeti szakmájához és szakácsként, konyhafőnökként fog dolgozni Németországban. Nem így alakultak a dolgok, az élete hatalmasat változott.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Kimentem Németországba szakácsnak, de csak pár hétig maradtam. Semmi sem úgy volt, ahogy megbeszéltük. Érdekes, utána adódott ez az új lehetőségem. A húgom, Regina ismerőse dolgozott ennél a filmes cégnél, ő szólt, hogy ott üresedés van. Megpróbáltam, és most több mint egy éve ott dolgozom, a filmforgatásoknál a cateringről (étkeztetés) gondoskodom. Szeretem a munkát, nagyon változatos. Utazgatunk Ausztriában, és olyan gyönyörű helyekre jutottam el, hogy csak ámultam. Ausztriába nem mennek a külföldiek, az amerikaiak nagy filmeket csinálni, mert Budapest majdnem olyan, mint Bécs, csak fele annyiba kerül, és több a jó szakember. A szomszédoknak maradtak a házi gyártású sorozatok, csodálatos osztrák sorozatokat, és játékfilmeket is készítenek" - mesélt lelkesen új munkájáról Gergő, aki Amerika felé is kacsintgat. De egyelőre várnia kell a priusza miatt.

"Ha lejár a hatéves közügyektől való eltiltásom talán jöhet Amerika, ugyanis 2020-ban kitisztul az erkölcsi bizonyítványom. Mint tudjuk, nem kell kifelé vízum, de azért az ember után néznek. Egy internetes kérdőívet kell kitölteni, ott bizony ezek a dolgok szerepelnek. Ha letagadom a zűrös múltamat, de kiderül, akkor az nem vet rám valami jó fényt. Nem szégyellem, ez volt, és ez vagyok én" - magyarázta Gergő, aki már egy éve boldog párkapcsolatban él szerelmével.

VV Béci farag rappert Aurelióból http://www.life.hu/bulvar/20140602-vv-beci-farag-rappert-vv-aureliobol.htmlVV Aurelio pár nappal ezelőtt kijelentette, hogy rapperként szeretné a nevét halhatatlanná tenni, amit egyelőre csak a helikopterezéshez köthetünk. Nem is gondolnád, kire bízták a VV 6 győztesének karrierjét - egy korábbi ValóVilág-játékosra!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huNem kapta meg a kocsiját VV Aureliohttp://www.life.hu/bulvar/20140528-vv-aurelio-nem-kapta-meg-a-nyeremeny-kocsijat.htmlA lakásába már beköltözhetett, viszont nem kapta meg a kocsiját VV Aurelio - tudta meg a Life.hu.TV + Bulvár--Különös előnyökhöz jut VV Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140526-vv-zsofi-arca-lett-egy-divatmarkanak-es-nem-kell-sorban-allnia-a-pisileshez.htmlVV Zsófi bár nem vitt mindent, mégis ő a ValóVilág egyik legnagyobb nyertese.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.