A villa egykori alfahímjének hatalmas fordulatot vett ez élete. Egyik napról a másikra a filmszakmában találta magát, pedig nem így tervezte. Gergő a Life.hu-nak mesélt jelenlegi életéről, és kicsit a magánéletébe is bepillantást engedett.

 Az egykori villalakóval a BRAVO OTTO díjátadóján találkoztunk, ahol testvére, Dukai Regina volt az egyik műsorvezető. Korábban Gergő  arról beszélt, hogyvisszatér eredeti szakmájához és szakácsként, konyhafőnökként fog dolgozni Németországban. Nem így alakultak a dolgok, az élete hatalmasat változott.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Kimentem Németországba szakácsnak, de csak pár hétig maradtam. Semmi sem úgy volt, ahogy megbeszéltük. Érdekes, utána adódott ez az új lehetőségem. A húgom, Regina ismerőse dolgozott ennél a filmes cégnél, ő szólt, hogy ott üresedés van. Megpróbáltam, és most több mint egy éve ott dolgozom, a filmforgatásoknál a cateringről (étkeztetés) gondoskodom. Szeretem a munkát, nagyon változatos. Utazgatunk Ausztriában, és olyan gyönyörű helyekre jutottam el, hogy csak ámultam. Ausztriába nem mennek a külföldiek, az amerikaiak nagy filmeket csinálni, mert Budapest majdnem olyan, mint Bécs, csak fele annyiba kerül, és több a jó szakember. A  szomszédoknak maradtak a házi gyártású sorozatok, csodálatos osztrák sorozatokat, és játékfilmeket is készítenek" - mesélt lelkesen új munkájáról Gergő, aki Amerika felé is kacsintgat. De egyelőre várnia kell a priusza miatt.

"Ha lejár a hatéves közügyektől való eltiltásom talán jöhet Amerika, ugyanis 2020-ban kitisztul az erkölcsi bizonyítványom. Mint tudjuk, nem kell kifelé vízum, de azért az ember után néznek. Egy internetes kérdőívet kell kitölteni, ott bizony ezek a dolgok szerepelnek. Ha letagadom a zűrös múltamat, de kiderül, akkor az nem vet rám valami jó fényt. Nem szégyellem, ez volt, és ez vagyok én" - magyarázta Gergő, aki már egy éve boldog párkapcsolatban él szerelmével.

„A párommal már lassan egy éve leszünk együtt, és már együtt is élünk. Ő Budapesten dolgozik, jelenleg vendéglátózik. Úgy találkozunk, hogy én péntek éjszaka hazaérek, és szombat, vasárnap együtt vagyunk. Hétfő hajnalban van, mikor egykor indulnom kell vissza. Heti két napot vagyunk együtt, ami nagyon kevés sajnos, de azt mondtuk, hogy ezt az egy-két évet megnyomjuk. Helyre pakoljuk magunkat, összerakjuk a kis életünket, aztán majd kitalálunk valamit együtt."