berni pásztorkutya Sarka Kata szépségverseny családtag Andy Vajna Cannes-i filmfesztivál macska Vajna Tímea RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna neje budapesti otthonában megmutatta a família legfiatalabb büszkeségét és beszélt arról is, esküvője után mennyire megviselték a rosszindulatú megjegyzések.

Andy Vajnával közös budapesti házukban fogadta az RTL Klub stábját Vajna Timi, aki nemrég még Cannes-ban mulatott világsztárok társaságában. Timi elmesélte, hogy az áprilisban hazánkban járt Eva Longoriában pozitívan csalódott, nem így Justin Bieberben, aki elszakította Timi ruháját és még bocsánatot sem kért tőle.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

Timiről köztudott, hogy nagy állatbarát. A stábnak megmutatta imádott cicáit és az új négylábú családtagot, Vajna Rockyt. Egy 4 és fél hónapos berni pásztor kutyusról van szó, akit saját bevallása szerint Timi elkényeztet.

Forrás: Facebook/Tímea Vajna

Elmondta azt is, hogy augusztusi esküvője után nagyon sok negatív és rosszindulatú kritikát kapott az emberektől. Sokan nekimentek, amiért a 40 évvel idősebb filmproducerrel kötötte össze az életét. Eleinte rosszulestek neki, de Andy segített neki túllendülni ezen az időszakon. „Sokat sírtam, nekem eszembe nem jutna ilyet írni másokról, akiket nem is ismerek" – fakadt ki.

Végül megemlítette, hogy lesz augusztusban egy nagy rendezvény, ezen dolgozik most lelkesen. Egy szépségversenyről van szó, ahol a zsűriben valószínűleg hollywoodi sztárok is feltűnnek majd, de többet nem árult el. Korábban Sarka Katával fogott össze, hogy közösen megrendezzék a versenyt, de az együttműködésnek vége lett. Timi azonban úgy tűnik, egyedül is megbirkózik a feladattal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.