Bereczki Zoltán TV2 Sztárban sztár színész Lakatos Márk zsűri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár első szériájának győztese Bereczki Zoltán  lett, így joggal ül majd a zsűriasztal mögé, hogy ezúttal ő bírálja az ismert énekesek bőrébe bújt sztárokat.

Zoli Lakatos Márk stylistot váltja majd a zsűriszékben. Márk elárulta, ősszel olyan nagyszabású divatszakmai felkéréseket kapott, amik miatt összeegyeztethetetlenné vált az televíziós élő adások időpontja a szakmai munkáival. Zoli már alig várja, hogy ismét átélje a vicces pillanatokat és kíváncsi a leendő versenyzőkre, akiket majd ő bírálhat – írja a Blikk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

„Olyan ez, mint amikor a társaság két csapatba verődve focizik a grundon, és ugyan írják a gólokat, a végén úgyis mindenki együtt megy el meginni egy bambit" – magyarázta vidáman Zoltán, aki nagyon reméli, ebben a szériában is lesznek olyan meglepetések, mint amelyeket versenytársai okoztak a nézőknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.