Bár nem nyilatkozik, de beszédes fotóval válaszolt Kolosi Péter szavaira Nánási Pál. Az RTL Klub programigazgatója Ördög Nóra átigazolása okán latolgatta a fotóművész további sorsát a csatornánál. 

Alaposan felkavarta a kedélyeket Ördög Nóra TV2-höz igazolása. A vihar a műsorvezető férjét, Nánási Pált is megihlette és az alábbi fotót rakta fel internetes oldalára. "Vihar van, de Pityu sem fél" - olvasható a kép alatt, az elmúlt héten kialakult Nóra körüli történések pedig arra engednek következtetni, a fotóművész nem csupán a balatoni viharra, de Kolosi Péter szavaira reagált ily' módon. 

Forrás: nanasi.hu
Nánási Pál is elhagyja az RTL Klubot?
Amíg Nóra az RTL Klub műsorvezetője volt, ő fotózta az X-Faktor-versenyzőket, mentorait vagy éppen az Éjjel-nappal Budapest szereplőit is. Most azonban ezeknek a munkáknak is vége szakadhat.
 
"Nánási Pál nagyon jó szakember, de valóban, sokszor azért jutott eszünkbe őt felkérni egy-egy munkára, mert Ördög Nóra férje. Jelenleg éppen nincs feladata a csatornánknál, és ez a két ügy egyébként független is egymástól. De úgy gondolom, az is nehezen elképzelhető, hogy ezek után ő akarna velünk dolgozni, legalábbis én a helyében biztosan nem akarnék" – nyilatkozta a Borsnak Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

 Pityuról több fotót ITT nézegethetsz!