Az évszázad esküvőjének nevezik Kim Kardashian és Kanye West szerénynek éppen nem mondható menyegzőjét, amelyet a baráti pár, Beyoncé és Jay Z kihagytak. A legújabb pletykák szerint azért, mert túl ciki volt nekik... vagyis Beyoncénak.

Beyoncé és Jay Z jelenleg a legbefolyásosabb sztárpár a Billboard 2014-es listája szerint, Beyoncét pedig a legbefolyásosabb sztárnak nevezte 2014-ben a Forbes magazin. Kim Kardashian viszont inkább ciki kategória annak ellenére, hogy a csapból is ő folyik. Ugyan korábban úgy tűnt, Jay Z és Kanye West barátsága (vagy inkább zenei kapcsolata) miatt Beyoncé is elfogadja Kim Kardashiant, a legújabb pletykák szerint erről szó sincs.

Forrás: AFP/Christopher Polk

A pár például azért hagyta ki Kim és Kanye hetedhét országra szóló esküvőjét, mert Beyoncé nem szerette volna, ha a menyasszony túlragyogja. Meg azért is, mert az a ciki kategóriába esik, és ilyet nem engedhet meg magának a világ legbefolyásosabb nője. Válaszul Kris Jenner, Kim Kardashian édesanyja kijátszotta a diplomácia-kártyát: "Azt hittem, dolgoznak" - nyilatkozta. Aha, pihiztek Hamptonsban kislányukkal, Blue Ivyval, és csak Instagramon üzentek az ifjú párnak.