Patocska Olivér X-Faktor külföld felbomlás ByTheWay anyagiak fiúcsapat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Patocska Olivér úgy döntött, kiszáll, elege lett a vitákból és külföldön szeretne szerencsét próbálni.

A ByTheWay a hazai X-Faktor egyik legsikeresebb bandája volt, a közönség szereti őket és tele vannak fellépésekkel. A verseny alatt még minden mozdulatuk, nyilatkozatuk a teljes összhangról és barátságról árulkodott. A tehetségkutató óta azonban az üzleti élet sodrásába belekerülve minden megváltozott és a tagok fontos kérdésekben nem tudtak megegyezni – írja a Bors.

A fiúkkal készült Szily Nóra interjút ITT OLVASHATOD.
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A négy fiú között egyre több lett a hangos vita, naponta került sor valami miatt veszekedésre, míg végül Patocska Olivér úgy döntött, hogy nem bírja tovább, kilép a csapatból. Napokkal ezelőtt a próbateremből is kitiltották, a fiúk közös e-mail címét, amelyen a fellépéseket intézték, nem láthatja.

„A tehetségkutató után változott meg minden. Egészen máshogy képzelem el a csapatot. Jelenleg egy gitárral akusztikus koncerteket adunk, ami egy idő után unalmassá válik. Korábban megbeszéltük, hogy a verseny után külföldön is szerencsét próbálunk. A többiek azonban inkább mindig a biztosat választották. Így a bandának nem jósolok hosszú életet" – magyarázta döntését Olivér, aki csak előre néz és külföldön szeretne szerencsét próbálni egy X-Faktorhoz hasonló tehetségkutató műsorban.

A banda elfogadta Olivér döntését, ők szeretnének továbbra is a magyar rajongóknak zenélni.

Donatella elveszi édesanyja, Kiszel Tünde kenyeréthttp://www.life.hu/bulvar/20140804-kiszel-tunde-lanya-donatella-elveszi-edesanyja-kenyeret-musort-vezetett.htmlEddig Kiszel Tünde lánya, Donatella csak kísérte közismert édesanyját a rendezvényekre, a hétvégén a tinilány már műsort vezetett, míg édesanyja a zsűriben foglalt helyet. Vajon végleg átveszi a helyét?TV + BulvárOrigoA top 6-ba került Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20140804-kulcsar-edina-a-magyarorszag-szepe-gyoztese-a-miss-world-fan-club-facebook-oldala-szerint-benne-van.htmlAkár Miss World is lehet a Magyarország szépe idei győztese, Kulcsár Edina? A Miss World Fan Club Facebook-oldala szerint igen. A profil üzemeltetői a magyar lányt a legszebb hatba sorolták.TV + Bulvár--Szabó Zsófi nem egyedül hajtja álomra a fejéthttp://www.life.hu/bulvar/20140729-szabo-zsofi-jobanrosszban-szinesznoje-egyutt-alszik-kutyajaval-gyemanttal.htmlA színésznő az utóbbi időben nehéz időszakon van túl, és az élete is gyökeresen megváltozott. A sok megpróbáltatáson viszont nem egyedül kellett átesnie, hisz egy hűséges társ mindig vele volt a bajban.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.