Patocska Olivér úgy döntött, kiszáll, elege lett a vitákból és külföldön szeretne szerencsét próbálni.

A ByTheWay a hazai X-Faktor egyik legsikeresebb bandája volt, a közönség szereti őket és tele vannak fellépésekkel. A verseny alatt még minden mozdulatuk, nyilatkozatuk a teljes összhangról és barátságról árulkodott. A tehetségkutató óta azonban az üzleti élet sodrásába belekerülve minden megváltozott és a tagok fontos kérdésekben nem tudtak megegyezni – írja a Bors

A fiúkkal készült Szily Nóra interjút ITT OLVASHATOD. 
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A négy fiú között egyre több lett a hangos vita, naponta került sor valami miatt veszekedésre, míg végül Patocska Olivér úgy döntött, hogy nem bírja tovább, kilép a csapatból. Napokkal ezelőtt a próbateremből is kitiltották, a fiúk közös e-mail címét, amelyen a fellépéseket intézték, nem láthatja.

 „A tehetségkutató után változott meg minden. Egészen máshogy képzelem el a csapatot. Jelenleg egy gitárral akusztikus koncerteket adunk, ami egy idő után unalmassá válik. Korábban megbeszéltük, hogy a verseny után külföldön is szerencsét próbálunk. A többiek azonban inkább mindig a biztosat választották. Így a bandának nem jósolok hosszú életet" – magyarázta döntését Olivér, aki csak előre néz és külföldön szeretne szerencsét próbálni egy X-Faktorhoz hasonló tehetségkutató műsorban.

A banda elfogadta Olivér döntését, ők szeretnének továbbra is a magyar rajongóknak zenélni.