Kiderült, szeptember 6-án indul az X-Faktor ötödik évadja

Tóth Gabi X-Faktor Little G Weevil Istenes Bence Alföldi Róbert zsűri Szikora Robi indulás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az RTL Klub hivatalosan még nem közölte, szinte biztos, hogy szeptember 6-án indul az X-Faktor legújabb szezonja.

Szeptember első hétvégéje tehát a zenés show-műsoroké lesz, ugyanis szeptember 7-én indul a Sztárban sztár is a TV2-n. Az X-Faktor-t idén Istenes Bence fogja vezetni, Geszti Péter helyére pedig a Little G Weevil néven is ismert Szűcs Gábor fog beülni a zsűribe - a másik három zsűritag, Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Róbert marad a produkcióban - írja az Origo.hu.

Forrás: RTL Klub
Lehull a lepel – Ők a Sztárban sztár versenyzői!http://www.life.hu/bulvar/20140815-megvannak-a-tv2-sztarban-sztar-noi-es-ferfi-versenyzoi.htmlHetek óta találgattuk, vajon kik versengnek majd a Sztárban sztár második évadában. Az eddig közölt fantomképek alapján összeállított tippjeink 100%-ig bejöttek, a mezőny összeállt, a tizenkét előadó személye ismét garancia a szórakoztatásra! Liptai Claudia Facebookján reagált a hírre.TV + Bulvár--Iszak Eszti bundában bulizott a nyári esténhttp://www.life.hu/bulvar/20140815-iszak-eszti-bundaban-bulizott-a-szigeten.htmlA cudar idő, a hideg és a bokáig érő sár ellenére teltházas volt csütörtökön a Sziget, 85 ezren buliztak a hidegben és a sárban. A hírességek sem árasztották el a VIP részt, de páran azért kimerészkedtek, és alaposan beöltözve mulattak a szépnek nem mondható, de jó hangulatú nyári estén.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVége a vasárnap esti Naplónakhttp://www.life.hu/bulvar/20140815-a-naplo-cimu-musor-a-tv2-n-vasarnap-este-7-orarol-szombat-delutanra-koltozik-at.htmlA TV2 Napló című műsora csaknem 17 év után más napra és más időpontra költözik át.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.