Usher nem zavartatta magát, inkább jól megbámulta Kim Kardashian hátsóját

Forrás: AFP/Christopher Polk -
Usher gála Kim Kardashian Kanye West fenék MTV Video Music Awards vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegyük a kezünket a szívünkre és valljuk be őszintén: lehet-e azért haragudni valakire, mert épp Kim Kardashian híresen nagy és kerek fenekét nézi?

Mindenki megadta a módját, amikor a vasárnap esti MTV Video Music Awards díjátadó vörös szőnyegére lépett. Csakúgy, mint Kim Kardashian, aki az alábbi képen látható ruhácskát húzta magára. Úgy tűnik, a darab nemcsak elölről nézve nyújtott feledhetetlen élményeket.

Itt már mintha valaki figyelne a háttérből, kedves Kim...- még több kacér ruhadarabért az idei gáláról katt IDE! Forrás: AFP/Christopher Polk

A mögötte ácsorgó Usher olyan szemtelenül stírölte az egygyerekes celebmami fenekét, hogy még mi is belepirultunk – a képet csak ide kattintva merjük megmutatni nektek.

A sztárvilág nehézbombázója

Zűrösebbnél is zűrösebb kapcsolatok, szaftos hálószobatitkok és az a bizonyos világraszóló szexvideó - Paris Hilton egykori kebelbarátnője érti a dolgát, mivel kell fenntartani a közönség érdeklődését. A veszedelmes idomokkal megáldott Kim Kardashian mégis hatalmas feneke és a rá aggatott (sokszor nem éppen legelőnyösebb) ruhadarabok tették emlékezetesebbé - a mindössze 157 centis hölgyemény divatbotrányairól IDE kattintva olvashatsz többet.
Forrás: AFP/Christopher Polk

A rapper nem parázta túl: miután alaposan szemügyre vette a dolgokat és észrevette, hogy mindeközben le is fotózták, egyszerűen csak belenevetett a kamerába. Kíváncsiak lennénk, mit szólt ehhez a kedves férj, Kanye West...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.