Tegyük a kezünket a szívünkre és valljuk be őszintén: lehet-e azért haragudni valakire, mert épp Kim Kardashian híresen nagy és kerek fenekét nézi?

Mindenki megadta a módját, amikor a vasárnap esti MTV Video Music Awards díjátadó vörös szőnyegére lépett. Csakúgy, mint Kim Kardashian, aki az alábbi képen látható ruhácskát húzta magára. Úgy tűnik, a darab nemcsak elölről nézve nyújtott feledhetetlen élményeket.

Itt már mintha valaki figyelne a háttérből, kedves Kim...- még több kacér ruhadarabért az idei gáláról katt IDE!Forrás: AFP/Christopher Polk

A mögötte ácsorgó Usher olyan szemtelenül stírölte az egygyerekes celebmami fenekét, hogy még mi is belepirultunk – a képet csak ide kattintva merjük megmutatni nektek.

A sztárvilág nehézbombázója
Zűrösebbnél is zűrösebb kapcsolatok, szaftos hálószobatitkok és az a bizonyos világraszóló szexvideó - Paris Hilton egykori kebelbarátnője érti a dolgát, mivel kell fenntartani a közönség érdeklődését. A veszedelmes idomokkal megáldott Kim Kardashian mégis hatalmas feneke és a rá aggatott (sokszor nem éppen legelőnyösebb) ruhadarabok tették emlékezetesebbé - a mindössze 157 centis hölgyemény divatbotrányairól IDE kattintva olvashatsz többet.
Forrás: AFP/Christopher Polk

A rapper nem parázta túl: miután alaposan szemügyre vette a dolgokat és észrevette, hogy mindeközben le is fotózták, egyszerűen csak belenevetett a kamerába. Kíváncsiak lennénk, mit szólt ehhez a kedves férj, Kanye West...