Gyermekkorában Győző telepakolta szobája falát Michael Jackson fotóival és csókolgatta a posztereket. A család megijedt a reakció láttán.

Győző testvére, Zsolti elmondása szerint a showman már kisfiú korában a hírnévről álmodozott és olyan akart lenni, mint Michael Jackson. Olyannyira odavolt a világhírű énekesért és annyit csókolgatta a fotóit, hogy a családtagok azt hitték, beleszeretett.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Mindig Michael Jacksont utánozta. Kitalálta, hogy ezzel fog majd betörni a médiába. Elolvasta a róla szóló újságokat, cikkeket, a posztereket meg kitette a falára, amiken Jackson szerepelt. És állandóan azokat puszilgatta, mintha belehabarodott volna! Komolyan, mi már azt hittük, hogy a fiúkat szereti. De ő mondta, ne aggódjunk, nincsen baj. Egyszerűen csak imádja őt, a példaképét!" - mesélte az Epizód magazinnak Gáspár Zsolti, aki testvére mellett szerepelt az Édes élet című reality show-ban.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Győzőtől megvált a TV2, miután bántalmazta a stáb egyik hölgytagját. Távozásával testvérének, Zsoltinak is mennie kellett.